עבור לתוכן

צריך המלצה לראוטר תחת שימוש כבד ותומך ב802.11N

Featured Replies

פורסם

שלום..

עד היום היה לי BR-6204Wg ששבק חיים היום לאחר שנה אחת של שימוש מה שאיכזב אותי לחלוטין.

מה שמאלץ אותי עכשיו לקנות ראוטר חדש, אני מחבר לראוטר בכבלים את הPS3 ואת המחשב, באלחוטי את הiPod, עם המחשב אני מוריד / מעלה המון המון במיוחד עם הuTorrent מה שאומר שאני צריך שהראוטר שאני אקנה יעמוד בעומס של הרבה חיבורים בו זמנית (מה שהBR-6204Wg דיי כשל בו, ברגע שהuTorrent היה פתוח לא יכולתי לגלוש באינטרנט), בנוסף אני צריך שיהיה טוב מאוד לגיימינג לPS3, הבנתי שהWRT54GL של Linksys מאוד טוב בעבודה מול הPS3, אבל הוא לא תומך בN.

בעקרון עיינתי ברשימה הזאת והבחירות שלי הצטמצמו לWRT54GL שעובד טוב מאוד עם הPS3 ממה שקראתי ברשת או ה BR-6524N שתומך בתקן N וMIMO אבל מניסיוני המר עם Edimax קצת קשה לקנות עוד מוצר שלהם.

פורסם

אתה לא חייב לקנות חדש. יש לך 3 שנים אחריות על הראוטר ואם תפנה לפיקוק (היבואנית) יחליפו לך אותו.

פורסם
  • מחבר

וואלה לא ידעתי! תודה! (על הקבלה היה רשום שנה)

פורסם

תתקשר לפיקוק (לא יודע אם הם עובדים ביום שישי) -- כל הנתבים שנמכרו בשנתיים האחרונות כוללים 3 שנים אחריות. יהיה נחמד אם תדווח איך טפלו בך.

פורסם
  • מחבר

אגב במידה ויתברר ובאמת האחריות היא רק לשנה ואני אצטרך לקנות ראוטר חדש, אתה ממליץ על הראוטר הסיני שכתבת עליו באתר שלך עם הFW של dd-wrt? ועוד שאלה, בראוטר הנ"ל עם הFW של dd-wrt יש חייגן L2TP? (אני ממש לא מעוניין לעבוד בשיטה העקומה)

פורסם

אהלן Cheif,

גם לי יש במקרה את ה BR-6204Wg (שירשתי מחבר), הוא כל הזמן מתנתק ועושה המון בעיות.

האם ידוע לך אם הם מקבלים לתיקון / החלפה ללא חשבונית?

פורסם

אגב במידה ויתברר ובאמת האחריות היא רק לשנה ואני אצטרך לקנות ראוטר חדש, אתה ממליץ על הראוטר הסיני שכתבת עליו באתר שלך עם הFW של dd-wrt? ועוד שאלה, בראוטר הנ"ל עם הFW של dd-wrt יש חייגן L2TP? (אני ממש לא מעוניין לעבוד בשיטה העקומה)

DD_WRT לא תומך ב-L2TP של הכבלים בארץ - רק TOMATTO. אתה לא חייב את השיטה העקומה -- אתה תמיד יכול לעבוד לחיבור ללא חייגן.[br]פורסם בתאריך: 12.03.2010 בשעה 08:58:08

אהלן Cheif,

גם לי יש במקרה את ה BR-6204Wg (שירשתי מחבר), הוא כל הזמן מתנתק ועושה המון בעיות.

האם ידוע לך אם הם מקבלים לתיקון / החלפה ללא חשבונית?

אין לי מושג. הכי פשוט להרים טלפון ולברר.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לעבור לחיבור ללא חייגן, אני בחבילת גיימר.. לצערי..

אפשר להתקין Tomatto על הראוטר הסיני? ואם כן אתה ממליץ על השילוב?

פורסם

לא ניראה לי שאפשר.

אני לאחרונה ניסיתי לעבור מ 013NETVISION לספקיות אחרות ולצערי גיליתי ש 018 ו ORANGE לא מאפשרות חיבור ללא חייגן או התחברות עם PPTP. ב 013NETVISION אפשר PPTP אבל חיבור ללא חייגן לא ממהרים לתת שם, בבזק בינלאומי יש בעיות עם PPTP אבל אין להם בעיה לתת חיבור ללא חייגן ולצערי 012 לא אפשרות כי הם לא מאפשרים שימוש ב STEAM ובהרבה דברים אחרים.

בקיצור במקרה שאין לך L2TP אתה מוגבל ל 2 חברות :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים