עבור לתוכן

אחרי חיבור ראוטר, מהירות ההורדה ירדה מ12- ל-6!!!

Featured Replies

פורסם

סליחה על הבורות אבל במה זה יועיל בדיוק? בחיבור ישיר למודם גם עם IP דינמי אני מקבל 12M

בנוסף ניסיתי שני סוגי התחברות הראשון עם חייגן ושני ללא בשני המקרים הראוטר מנחית את המהירות.

כי זו הבעיה שהייתה לי איך שהתחברתי ל 16 מגה, הבחורה שינתה לאייפי קבוע ובאותה שנייה הבעיה הסתדרה.

פורסם
  • מחבר

תשמעו קטע.... אחרי שהטכנאי הגיע, החליף מודם ועשה את מה שעשה... עליתי על הבעיה (רק שאני לא יודע מה הפתרון עדיין)

במחשב (הנייח) שבדקתי מותקנת מערכת win7 32 ביט המהירות עליו היא סביב 8M בממוצע, חיברתי נייד עם win7 64 ביט עם אותו הכבל של הנייח והמהירות היא 12M :o

לאחר כמה דקות של אנליזה עם מחשבים נוספים במערכות XP ו win 7 הגעתי למסקנה שיש בעיה עם win7 32 והמהירות הזו.

שמעתם משהו על זה? כרגע העניין בטיפול של חטיבת ההנדסה של הכבלים, נראה מה יהיה.

פורסם

תבדוק אם יש DRIVER מעודכן לכרטיס הרשת.

פורסם
  • מחבר

תבדוק אם יש DRIVER מעודכן לכרטיס הרשת.

עדכנתי BIOS ועדכנת דריבר כרטיס רשת ממוצע המהירות עלה ל 9.5M זה כבר שיפור אבל עדיין זה לא 12M

מהכבלים אמרו לי שהם מספקים לי רוחב פס של 12M ואת זה ראיתי בשני מחשבים שיש לי ואינם יכולים לתמוך במחשב (הגיוני)

עלה לי רעיון והרצתי בדיקה ב safe mode ו... יש 12M אז זה אומר שיש איזשהו process או תוכנה שזוללים לי רוחב פס, מעניין.

תודה :-)

פורסם

לבטל QoS בווינדוס ניסית?

(תגגל יש המון מדריכים)

פורסם
  • מחבר

לבטל QoS בווינדוס ניסית?

(תגגל יש המון מדריכים)

זה לא זה

פורסם

אם אתה מחבר את המודם ישירות למחשב אתה מקבל 12 מגה?

פורסם
  • מחבר

אם אתה מחבר את המודם ישירות למחשב אתה מקבל 12 מגה?

לא, הבעיה היא לא במכשירי קצה.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה, הראה לי 6 במקום 12 חיברתי ישירות למודם אותו דבר. הוצאתי מהחשמל לכמה דקות הכל, החזרתי חיברתי ישירות למודם בלי ראוטר זה נהיה 12.

חיברתי עם ראוטר נהיה 6, ביטלתי כל סוג של אבטחה בראוטר זה חזר ל 12.

פורסם
  • מחבר

הייתה לי בעיה דומה, הראה לי 6 במקום 12 חיברתי ישירות למודם אותו דבר. הוצאתי מהחשמל לכמה דקות הכל, החזרתי חיברתי ישירות למודם בלי ראוטר זה נהיה 12.

חיברתי עם ראוטר נהיה 6, ביטלתי כל סוג של אבטחה בראוטר זה חזר ל 12.

כמו שאמרתי, גם בחיבור ישיר למודם עדיין קיבלתי מהירות נמוכה מ 12, הרצתי ב safe mode וקיבלתי 12, הורדתי ב msconfig כמה תוכנות שעלו בעלייה של המערכת ו... יש 12.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים