עבור לתוכן

רוצה להשתמש במחשב כמדיהסנטר, מה אני צריך לשפר?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, ומסך של פיליפס 24 אינץ' FHD.

המחשב שלי כרגע מריץ בקושי 720P.

AMD ATH 64 BIT

512 MB DDR1

6600GT

אני לא צריך שימוש של משחקים כבדים, פה ושם אולי וורמס.

השאלה אם המחשב מספיק כדי להריץ FHD אוו שצריך לשדרג משו בנוסף לכ.מ??

מצטער על החפירה, אבל אני מחפש כ.מ שיכול לעבוד גם עם מסכים של 32' +

תודה ניב

פורסם

אם אתה מעוניין להריץ סרטי 720P/1080P תשדרג את הכרטיס מסך לRadeon מסדרות HD3000/4000/5000 או לGEFORCE מסדרת 9000/G200 , אם אתה מתכנן להעביר גם סאונד ברמה גבוהה דרך כבל HDMI לרסיבר יעודיי אני ממליץ לך על כרטיס מסדרת HD5000 כלשהו כיוון שהוא מכיל בתוך הליבה שלו מקום לעיבוד סאונד ככה שאתה לא צריך לחבר כבלים מיותרים בין הכרטיס ללוח אלא פשוט לחבר את הכבל HDMI למקומו ויש לך סאונד.

בכל מקרה אם יש לך גם YES בסלון ואתה רוצה לעשות מן YESMAX תקנה גם כרטיס טלויזיה מדיה סנטר בסגנון PVR-150 MCE .

פורסם
  • מחבר

אם אתה מעוניין להריץ סרטי 720P/1080P תשדרג את הכרטיס מסך לRadeon מסדרות HD3000/4000/5000 או לGEFORCE מסדרת 9000/G200 , אם אתה מתכנן להעביר גם סאונד ברמה גבוהה דרך כבל HDMI לרסיבר יעודיי אני ממליץ לך על כרטיס מסדרת HD5000 כלשהו כיוון שהוא מכיל בתוך הליבה שלו מקום לעיבוד סאונד ככה שאתה לא צריך לחבר כבלים מיותרים בין הכרטיס ללוח אלא פשוט לחבר את הכבל HDMI למקומו ויש לך סאונד.

בכל מקרה אם יש לך גם YES בסלון ואתה רוצה לעשות מן YESMAX תקנה גם כרטיס טלויזיה מדיה סנטר בסגנון PVR-150 MCE .

אוקי, אבל אני רוצה להבין כאילו מה ההבדל בין כול הסדרות האלה חוץ מהסאונד שציינתה, למשל הכרטיס הזה:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6850

יהיה מספיק טוב?? גם למסכים בגודל של 32' + ? ומה בקשר לשאר המחשב? אין לי מה לחשוש מקירטועים בסרטי FHD בגלל זיכרונות אוו מעבד? ד"א, יש לי מעבד HEC 400W מספיק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים