פורסם 2010 במרץ 1115 שנים אני רוצה לקנות היום / מחר את הנייד הזה :http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339מוכרים אותו רק בבאג וכבר ראיתי אותו.מפריעים לי בו שני דברים :1. המשקל שלו - 2.2 שזה לא קל למחשב 13.32. המקלדת נראית לי קצת זולה והמקשים עושים רושם שלא יחזיקו מעמד יותר מדי.אבל חוץ מהנ"ל הוא אחלה מבחינת נתונים.רציתי לדעת איך הוא מבחינת אמינות? איכות עבודה?
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים יש לי מחשב נייד של טושיבה כ3 שנים ואני מאוד מרוצה מהאיכות הכללית שלו. המסכים שלהם טובים יחסית להצע בשוק ואיכות הבנייה טובה, אבל...לרוב מדובר במחשבים חלשים יחסית למחיר, לא קלים במיוחד, ובכלל באג יקרנים.
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים מחבר לא קלים זה נכון.אבל ראית את המפרט? הוא מצויין והמחשב חזק.גם מעבד גם זכרון גם. מסך, דיסק גדול.באג יקרנים אבל המחשב הספציפי הזה נמכר אצל כולם באותו מחיר.
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים מה חזק בו בדיוק? המעבד אמנם מסדרה חדשה אבל לא בדיוק מתבלט בחוזק לעומת המקובל בשוק, גודל הדיסק ונפח הזכרון נפוצים מאוד גם הם, ואילו כרטיס המסך הוא ממש לא בין החזקים. הוא לא "חלש", אבל הוא ממש לא "חזק" באופן יוצא דופן.
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים מחבר ראשית לשימושים שלי לדעתי הוא מספיק בהחלט.שניתהחוזק בשוק ה 13.3 הוא לאו דווקא חזק.רוב המעבדים הם 1.3 -1.4 לניידים האלו.ברור שעדיף חזק יותר אין עדיין ניידים עם I5 , לא שאני יודע.כששאלתי על המעבד אמרו לי שהוא אמור להיות יותר חזק מרוב ה CORE2DOU בשוק.בכל מקרה אם יש לך איזשהן הערות למחשב הנ"ל ביחס של תמורה/מחיר אשמח לשמוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.