פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים הנורטון פיירוול מונע מה internet onnection shering לעבוד ואני צריך לכבות אותו כשאני רוצהלהשתמש באינטרנט בשאר המחשבים ברשת איך מסדרים את זה?ועוד משהו , מישהו מכיר את המודם בכבלים טירון TJ700 יש סיכוי להפוך אותו לראוטר?ואם לא אז כבר יש ראוטר שעובד ב L2TP???
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים לגבי הנורטון אני לא מכיר, אני אישית עובד עם NG לגבי נתב, ZyXEL - Prestige 324 - ADSL/Cable Broadband Sharing Gateway לרואטר יש 4 פורטים לחיבור תחנות, תומך בחיבור של עד 100 מחשבים, מכיל בתוכו את הפונקציות הבאות: Firewall DMZ NAT Trafic Redirect תומך באופן מלא בחיבור ל- ADSL/Cable זיגזג . 498.40 ש"ח
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר תודה רבהרגע לפני שאני הולך לקנות את הנתב הזהיש איזה שהו נתב אלחוטי שתומך כרגע בחיבור לכבלים (לא בא לי להתחיל לבנות ערמה של מודם\נתב\סוויץ אלחוטי ואלוהים יודע מה יתווסף בעתיד)חוץ מזה עברתי על הדף specification של הנתב ולא ראיתי שם תמיכה ב l2tpאז חו מזה שהם רושמים שם שהוא מתאים כשאני עובד על תכונות של נתבים אחרים מה אני מחפש כדי לדעת אם הם מתאימים או לאושוב תודה
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אתה רק צריך לבדוק שיש תמיכה בפרוטוקול L2TP. זה הדבר הכי בעייתי שצריך לוודא.כמובן שתהייה עדיפות לנתב שיתמוך בעוד פרוטוקולים למיניהם.נ.ב.- כדאי ללכת רק על נתבים שמצויינת בהם במפורש תמיכה ב-L2TP, מפני שאם כתוב רק "תמיכה באינטרנט בכבלים", בסוף החנות יכולה להגיד לך שהכוונה לכבלים בלי חייגן שבהם אין בעייה, ואז נדפקת. כידוע, חנויות מסוגלות לכתוב הרבה דברים בשביל למכור... :-\
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר עוד לא ראיתי אף נתב שמציע תמיכה בl2tpאפילו לא הזיקסל שהוזכר למעלהאבל באתר של זיגזג רשום "חשוב מאוד תומך בחיבור לכבלים גם דרך חייגן"אני מניח שלא רשמו את זה סתםאם ראיתה חייגן שרשום בפירוט שלו תמיכה ב l2tpיהיה נחמד אם תשתף את זה איתי ועם שאר האנשים שבח מחפשים חיגן כזה
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=NET&DRID=9200663 באדיבותו של המסטיק.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=NET&DRID=9200663 באדיבותו של המסטיק. הזמנתי אחד ;D
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר גם אני אבל דגם אחד מעל את ה614 (אלחוטי גם) דרך zap הוא עולה ב buy4less 450 שקל ואם אתה נכנס ככה דרך האתר הוא עולה 650 מוזר אבל אחלה דייל ושוב תודה על ההמלצה על הראוטר הזה מקווה שהוא יפטור לי את הבעיות ואם לא אז אתם כבר תדעו מזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.