עבור לתוכן

HD2 450$ ??

Featured Replies

פורסם

פורסם רשמית כי ה HD2 לא יהיה זכאי לעדכון רשמי לוינמובייל 7.

פורסם
  • מחבר

נראה את המחיר של DESIRE איזה חודש אחרי ההשקה , הוא נראה לי יותר שווה.. הגודל עדיף(בשבילי לפחות),סוללה חזקה יותר (1400MAH לפי מה שאני זוכר) , לעומת 1230 בHD2 .

+AMOLED

ואנדרויד 2.1

פורסם

לא באופן רישמי

פורסם

גם אני מתעניין ברכישת המכשיר הזה..

יש לו מתחרים או משהו מעניין יותר?

פורסם

ככל הידוע לי זה הפלאפון הכי מעניין היום בשוק.

יש כמה דגמים של HTC שיצאו אחריו אבל הם לא ממש יותר חזקים מבחינת חומרה, הם פשוט שונים בגודל מערכת הפעלה עיצוב וכו...

ברגע שיהיה ניתן להשיג אותו ב400$ או פחות אני קונה.

תראה כמה מהר הוא ירד במחיר.

פורסם

התחילו כמה קישקושים אגב על ה-HD3 אם זה מעניין מישהו. מפרט נראה מאד מרשים אם באמת יתממש, וצפי יציאה איפשהו באוקטובר.

פורסם
  • מחבר

התחילו כמה קישקושים אגב על ה-HD3 אם זה מעניין מישהו. מפרט נראה מאד מרשים אם באמת יתממש, וצפי יציאה איפשהו באוקטובר.

חחחח הם ממש לא הגזימו עם גודל המסךך 4.5" XDD

זה כבר טאבלט

פורסם

HTC HD3 will launch in November 2010 (exactly one year after HD2) and will be powered by Windows Mobile 7. Moreover, it will feature Qualcomm’s 1.5Ghz Snapdragon processor, a 4.5’’ HD display, HDMI port, support for 4G, WiFi and WIMAX, 8 megapixel camera with support for 720p HD recording, 16GB internal memory and 32GB external via microSD card

.

נשמע טוב מידי.

פורסם

וואו, זה נשמע מטורף לגמרי!

WiMAX בפלאפון? פאק :o

פורסם

יש את ה WIMAX כבר מזמן במכשיר המקביל ל HTC HD שנמכר ברוסיה..

זה ה HTC QWARTZ...

http://blog.sim-unlocker.com/htc-t8290-is-actually-codenamed-htc-quartz-the-first-wimax-htc-device/

אבל זה לא שווה קניה היום למרות הווימאקס, כי זה אותם נתונים של ה HD הרגיל, לעומתו ה HD2 הרבה יותר חזק.

מצחיק ששניהם נמכרים (HD1 לעומת 2) במחיר דיי דומה :P

קניתי את ה HD שלי ב 4K בתחילת 2009, היום עולה 2800 בעוד שה HD2 עולה 3K, מצחיק ועצוב.

פורסם

htc supersonic יקבל wimax גם....

בקצרה, תחכו לדור החדש של מכשירים מבית HTC שנראים על הנייר שווים ביותר (desire/supersonic/..).

פורסם

תחשבו על זה שאם אם הדבר הזה משדר HD דרך ה-HDMI ופועל ב-WIMAX זה שם סוף להמון מכשירים ישנים, ומאחד המון מכשירים דרך מכשיר אחד קטן - הסלולר.

פורסם

חחחח הם ממש לא הגזימו עם גודל המסךך 4.5" XDD

זה כבר טאבלט

יש שאומרים שהוא אמור להיות פיזית דווקא קטן מה-HD2... למרות המסך העצום.

פורסם

זה מה שאמרו שהרחיבו את המסך אבל את הצדדים שתוחמים אותו הקטינו..ככה שיתן מסך יותר גדול על אותו רוחב מכשיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים