פורסם 2010 במרץ 1015 שנים שלום רב הקמתי רשת ביתית עם נתב +כרטיס רשת usb מנסה לשתף את הרשת אנני מצליח למרות שסימנתי את המחיצה בשיתוףאני מעלה תמונה הייתי רוצה שמחשב mdmm יהיה מסוגל לראות מחיצה שנמצאת על המחשב mdmmmתודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים אתה משתמש בשמות שאינם קיימים -- למחשב קוראים mdmm אבל בשיתוף רשמת computer-mdmm -- ה-computer מיותר. כך גם לגבי ה-SHARE
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים מחבר שלוםבקשר לצילום ב=shareרשום mdmmmמעלה צילום עדיין אותה הבעיה אני רוצה שהמחשב -mdmm יראה את המחשב -mdmmmכיצד אני רושםתודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים אפס את הרשת והתחל מחדש,קרא למחשב א' ולמחשב ב' כרצונך (אל תשתמש בשום תו חוץ מאותיות).הכנס את שניהם תחת אותו Workgroup והפעל מחדש את המחשבים .לאחר מכן,רענן את הנתב ,לפעמים טבלאות ה-arp נתקעות וזה מה שיוצר בעיות ברשת.בהצלחה.
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים מחבר אם הבנתי נכון לאפס את הרשת -לכבות את המודם (להוציא את התקע או שמספיק הכפתור מאחור )Workgroup-אותו השם לדוגמא MDMM כיצד אני מרענן את הנתב תודה
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים רענן את הנתב - הוצא אותו מהחשמל והחזר (במידה והוא ISR הכולל בתוכו גם Switch).בדוק ששני המחשבים תחת אותו Workgroupתן לשניהם שמות שוניםאתחל את המחשבים - תחזור עם תשובות.בברכה,מור.
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים מחבר ביצעתי את מה שביקש Mentally illמכלה צילום של net עדיין אותה שגיאה תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים קליק ימין על התיקייה שאתה מעוניין לשתף ובproperties יהיו לך אפשרויות של sharing.
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים כונן D היה מוגדר בתור administrative share כלומר כD$.פשוט תשתף אותו כמו תיקייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.