עבור לתוכן

windows xp VS windows 7

Featured Replies

פורסם

אני מחכה יומיים לתשובה למעלה .. וזמני מוגבל .. חייל קרבי ברגילה :smile1:

מצטער שאני עובד על חוקי הפורום אבל אני חיב תשובה

הפרטים של המחשב בצד

<<

בעיקרון זה גם בשביל משחקים אז אני מתלבט כי עדיין לא התנסתי ב WINDOWS 7

פורסם

מניסיון אישי עם כמה מחשבים, כל מחשב בן פחות מארבע שנים (לפעמים גם יותר) במיוחד עם המפרט שלך שאומנם לא מדהים, אבל מספיק כדי להריץ ווינדוס 7 (אלא אם אתה מתכוון להוסיף זכרון ל4 ג'יגה) גרסת 32 ביט בצורה טובה, ראיתי את הגרסת אולטימייט רצה על הwind של MSI (נטבוק שחלש בהרבה מהמפרט שלך). אני עובד עם 64 ביט והתקנתי לכמה אנשים את ה32 ואצל כולם המערכת מרגישה יותר מהירה (לא בהכרח אם תריץ כל מיני בנצ'מרקים). עבדתי עם המערכת במקביל לXP עוד מהבטא הראשונים ומהר מאוד הפסקתי להשתמש בXP קשה לי לחשוב על סיבה לא לשדרג ל7.

מקווה שעזרתי.

פורסם

יש לי מפרט בן 5 שנים [ישן יותר משלך] - מחשב שולחני.

התקנתי Windows 7 Ultimate x64 [יש לי 4GB זיכרון] על מחיצה נפרדת בנוסף ל XP.

התחושה ב Windows 7 היא של פעולה מהירה הרבה יותר גם בהשוואה ל XP,

אם כי ב XP הותקנו והוסרו הרבה יותר תוכניות כך שה Registry עמוס יותר לכן המבחן יהיה לאורך זמן.

אין גם כל שינוי [מורגש] בפעולת המשחקים.

יש הבדלים לטובה מבחינת ביצועים בכמה תוכנות [גרפיות בעיקר] שהותקנו בגרסת X64 לעומת גרסת X32 ב XP.

בכל מקרה, מאז ההתקנה אני עובד רק על Windows 7 ולא הזדקקתי לחזור ל XP מסיבה כזו או אחרת

למרות שיש לי אופצית Multi Boot באתחול המחשב [ליתר בטחון].

פורסם

לי יש מחשב מ2008 וה64 טס. האומנם יש לי את מחשבים ישנים בבית שמריצים כמעט כמו XP.

המחשב שהכי התרשמתי ממנו הוא

p4 3ghz s478

1.0gb ddr400

hdd 80gb sataI 150Mb/s

Ge 4000mx 64mb agpx8

msi mother board s478

אפילו מריץ יותר מהר כי XP רץ על הארדיסק 40GB IDE

יש לי P4 1.8 שגם XP עם התוכנות של היום לא רץ עליו מדהים אבל לאחר ביטול שירותים\אפקטים עובד לא רע.

אגב כל מחשב דואל כור עם 1GB+ וHDD SATA אמור להטיס את גירסת הX86

יש גם פיצר נחמד ושימושי למסך רחב שיודע לחצות חלון ל50% בלי לשחק עם גודל החלון. גם יש את הaero shake שזה נחמד במקום winkey+d

פורסם
  • מחבר

טוב התקנתי WINDOWS 7 ממש ממש הסתבכתי עם האינטרנט הייתי צריך עזרה של בזק :nixweiss:

יהיה לי קשה להתרגל :\

ותודה לכל העוזרים :] :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 11.03.2010 בשעה 13:11:05

יש לי מסכים שחורים וריסטים שלא היו ב XP

מה אני עושה ? יש פתרון ?

פורסם

כל עדכון אפשרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים