פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים שלום,שוב בעיה בהארד דיסק, הפעם במחשב השני שליכשעולה המחשב והוא מחפש אם מותקן הארד דיסק הוא לא מוצא כלום.מה יכולה להיות הבעיה?תודה
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים תוכל לפרט קצת יותר מה היה לפני כן מה עשית . כך שנוכל לעזור יותר . הבעיה יכולה להיגרם מהמון סיבות , אני הייתי מהמר על ג'מפר . כמה מגה ההרדיסק , איזה מחשב שני זה איזה פנטיום .
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים מחבר לא עשיתי לפני כן כלום. אנילא עובד על המחשב עם הבעיה.חשוב לציין שהבעיה הייתה, ונפתרה מעצמה... לפני מספר שבועות.ההארד דיסק בנפח של כ14 ג'יגה.המחשב הוא מחשב פנטיום 3 450 מה"צתודה.
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים אהאה גם כן תגיד לנו איך הוא מחובר עם יש עוד הרדיסק על אותו חבל ואז נפתור לך את הבעיה אני בטוח שזה זה או שהוא דפוק
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים מחבר א. זה ההארד דיסק היחיד במחשב ההוא (הוא מפוצל ל-2 כוננים אבל זה לא קשור אני מניח).ב. אין לי מצב מה זה גאמפר.תנסו להיות יותר ספציפיים בבקשה...ושובתודה רבה
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים יש לך מספר מצבים על ההרדיסק יש צמפר master-ראשיSLAVE-משניcable select-כאשר המחשב קובע מה המצב בהתאם לסטטוסבהתאם למצב של החיבורים של ההרדיסק אתה קובע מה המצב .הרדיסק יחיד במחשב שלא מתחבר אילו כלום אפשר לבחור בmaster או בcable select.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים תבדוק את החיבור של החשמל שלו,ואת החיבור של הכבל לפעמים מתנתק.ואם ישלך הארדיסק אחר תנסה אותו במקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.