עבור לתוכן

כרטיס מסך להריץ PES 10 וBAD COMPANY 2 ברמה סבירה.

Featured Replies

פורסם

מעבד: AMD Athlon II X3 435

Gigabyte GA-MA78GM-UD2H

G.skill DDR2 4096MB CL 4-4-4-12

מערכת הפעלה: Windows 7 64bit

מסך: Samsung 19" syncmaster 4:3

רזולוציה: 1024*1280

אני מחפש כרטיס מסך לשימוש ביתי. אני לא משחק הרבה במשחקים.

חשבתי על תקציב של 400 ש"ח. האם אני צריך גרסאת DDR2 של הכרטיס עם הלוח אם שלי?

אם זה ממש יעזור אני מוכן לחריגה של עד 100 ש"ח.

אני מבקש שתרשמו דגם מדויק כי כשאני מחפש דגם בזאפ זה נותן לי הרבה אפשרויות (Sapphire, Gigabyte,Palit...) .

אני חושב שגרסאת 512MB תספיק לי.

פורסם

נראה שאתה צריך קודם להתעדכן במונחים. אין קשר בין סוג הזכרון בכרטיס לסוג הזכרון הראשי, וכמות הזכרון בכרטיס היא ממש לא מדד מרכזי לביצועיו. זה היה נכון לפני עשור - זה לא נכון היום. 8800GT עם 256 מגה זכרון (היתה גם גרסה כזו, למרות שהיא מעולם לא היתה משתלמת) חזק פי כמה וכמה מ220GT חדש עם 1GB. המדד האמיתי היחיד הוא מבחני ביצועים, כמן שניתן למצוא למשל בTOMSHARDWARE.COM.

בנוסף, לא ציינת מה הספק שלך. אם קנית בזמנו מחשב שמיועד לעבוד עם הכרטיס המובנה בלוח וספק בהתאם, רוב הסיכויים ששום כרטיס סביר לא יעבוד אצלך.

ולשאלתך, הכרטיס הכי משתלם לדעתי שקיים כיום בשוק הבינוני הוא הHD4770. אפשר למצוא אותו בכ480 שקל, מסתדר עם ספקים חלשים יחסית (אם כי לא עם ספקים ממש ג'נריים) ונותן ביצועים מצויינים.

פורסם
  • מחבר

מארז כולל ספק COOLER MASTER ELITE 342 460W האם יספיק בשביל ATI 4770?

פורסם

אכן יספיק. אחלה כרטיס, לא מתחמם כמעט וצורך ממש קצת חשמל. גם אוברקלוקר לא רע בכלל. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה. הזמנתי את הכרטיס אמור לקבל אותו מחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים