פורסם 2010 במרץ 1015 שנים קודם כל מצטער שאני פותח את זה פה לא מצאתי מקום אחר שזה יכול להתאים אליו.יש לאחותי מחשב כזה בערך:intel pentium dual core 2.9GHz512mb ram וכרטיס מסך מובנהיש כניסת כרטיס AGPוהכניסת זיכרון זה SDRAM משהו כזההאם שווה לשדרג אותו?ברשותי תקציב ממש דל..ואני רוצה לדעת הם שווה לשדרג או להישאר ולחכות עד ירידת מחירים מסויימת או משהו בסגנון. אני שואל בעיקר בגלל שאלו כניסות ממש ישנות ואני לא יודע אם זה שווה את זה..
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים ירידת מחירים לחלקים למחשב שלך כבר לא תהיה.אם לשדרג או לא - זה תלוי במה אתה רוצה לעשות איתו.
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים אין מה לשדרג במחשבים כאלה. אופיס, אינטרנט, מוזיקה וכו' לא אמורה להיות לך בעייה איתו. אם אתה רוצה שימושים קצת יותר "כבדים" זה כבר אומר מחשב חדש.
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים מחבר חשבתי בסביבות משהו כמו HD4650 AGP ותוספת RAM הוא יהיה מחשב נחמד..אין לי בכלל הרבה כסף למחשב..בטוחים שלקנות חדש זה האפשרות היחידה?
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים בטוחים שלקנות חדש זה האפשרות היחידה?בכלל לא. אבל סביר להניח שזה יותר משתלם. תוספת זיכרון וכרטיס מסך יעזרו לשמור אותו בחיים, אבל לא להרבה זמן.עדיף לך לחפש מציאות בלוח יד 2 מאשר לקנות חלקים ישנים.חוץ מזה, לא ענית מה אתה רוצה לעשות איתו. איזה משחקים (אם בכלל), על אילו רזולוציות...
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים מחבר רז' ממש לא אכפת לי..מצידי שיעבוד על גראפיקה הכי נמוכהאבל אני אכן שואף למשחקים כמה שיותר חדשים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.