עבור לתוכן

שימוש במטען שנקנה בארה"ב

Featured Replies

פורסם

אם אתה לא מוארק ואתה נוגע ב L בלבד - אתה תחטוף עקצוץ קל ב 2 המקרים (השתמשתי מספיק במכשירי חשמל אם גוף מתכתי ללא הארקה ובידוד דפוק של חוטים פנימיים כדיי להכיר את ההרגשה)

אם אתה מוארק - מפסק פחת

כל זה כמובן אם ההתחשמלות לא נמנעה מהתחלה אל ידי הארקה (מכשירי חשמל אם גוף מתכתי) או בידוד חזק יותר שלא נדפק בקלות

אם אתה בכוונה תחילה מכניס אצבעות לחשמל - זה בעיה שלך לגמרי. כמעט בלתי אפשרי להתחשמל בצורה כזאת (לסגור מעגל בין L ו N ללא הארקה) במקרה. ואם כבר הגעת למצב הזה אתה יכול למות גם מ 110

פורסם

לא דיברתי בכלל על הארקה. דיברתי על מצב של נגיעה בפאזה ובאפס בשתי ידים, או שני אצבעות. ואל תגיד לי שזה לא מצוי, כי רוב ההתחשמלויות האחרונות שלי בבית היו בצורה כזו. תחשוב; כל נגיעה בשקע חשוף, או במוליך קרוע יכולה להוביל להתחשמלות כזו, והפיוז/פחת לא יציל אותך. אפילו אם אתה מוארק.

הסיכוי למות בצורה כזו מ110 פחות בהרבה. בערך 90% פחות. נדמה לי שחישבתי את זה פעם.

פורסם

אתה יודע כמה מעט צריך בשביל לעצור את הלב ?

פורסם

מעט מאוד

אבל צריך שהמעט מאוד הזה יעבור בכלל לייד הלב וגם לא ינותק תוך כמה עשרות מילי שניות אל ידי מפסק פחת. אני דיי תוהה איזה פוזות אתה ו ziggi man עושים כדיי להתחשמל מ L ו N אם 2 הידיים או יד ורגל

פורסם

אבל צריך שהמעט מאוד הזה יעבור בכלל לייד הלב וגם לא ינותק תוך כמה עשרות מילי שניות אל ידי מפסק פחת. אני דיי תוהה איזה פוזות אתה ו ziggi man עושים כדיי להתחשמל מ L ו N אם 2 הידיים או יד ורגל

כמו שאתה רואה, אני עדיין חי, משמע, לא עשיתי את זה עם שתי ידים. אבל בשני אצבעות זה קרה יותר מפעם פעמים, ואפילו יותר מ10. אילו המתח היה 110 הייתי מרגיש יותר בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים