עבור לתוכן

שאלה בנוגע למסך LCD

Featured Replies

פורסם

אחרי שחיפשתי בפורום גילתי שמסך 17 אינץ' LCD יהיה הרבה יותר טוב למשחקים מאשר מסך 15 אינץ'....הבעיה היא שחוץ מהעובדה שהמסכים האלו איטיים מידי אין שמץ של מושג למה עדיפים מסכי 17' על 15'...

פורסם

בגלל הגודל ;D

אבל אפשר להגיד שהרבה חברות התחילו ללכת קדימה ולהשקיע פחות במסכי ה15 שלהם, לכן חלק מאלו שנמכרים עדיין בעלי זמן תגובה גבוה שמכריע אם המסך למשחקים.

פורסם

וכמו שנאמר, הגודל כן קובע!

פשוט הבינו שרובם הגדול של האנשים מעדיף לפחות 17"... כמו מסכי הCRT של לפני 5 שנים כשהשוק נפתח קצת

פורסם
  • מחבר

את המידע הזה אני יודע, לצערי אני צריך לראות אותו בנתונים למה מסך 17 אינץ יותר טוב מ15 אינץ' למטרות משחקים, את האבא הפרופסר שלי אי אפשר לשכנע בלי נתונים יבשים

פורסם

חוץ מהגודל, הם אותו דבר (אני מדבר על דגמים של זהים שרק הגודל משתנה בהם)... והם יותר זולים

כמובן שמתווספות גם תמיכות ברזולוציות יותר גבוהות

פורסם
  • מחבר

אבל שמעתי על בעיות של צבעים "מתים" במסכי 15 אינץ' וזמני תגובה איטיים מידי למשחקים

פורסם

צבעים מתים? לא במסכים של חברות מוכרות ובעלות שם. תקנה דגם טוב. יעלה קצת יקר, אבל שווה כל לירה.

בקשר לזמן התגובה, של משתנה מדגם לדגם

זמן תגובה של 25MS ומטה יהיה די והותר למשחקים.

פורסם
  • מחבר

טוב אז הגעתי למסקנה שאני רוצה את המסך הבא

IIyama E380S

איך הוא למשחקים?

פורסם

לא מכיר את המסך הזה עצמו (ואין לי כוח לחפש עליו נתונים , שעת הבוקר המוקדמת) אבל אם תעשה חיפוש בדף הזה עצמו או בדפים הקודמים של הפורום יש כמה ת'רדים שיוכלו לעזור לך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים