פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים שלום! יש לי בעיה דיי חמורה בזמן האחרון שאני לא יודע מה הסיבה לה.מדי פעם לאחר כמה דקות פעילות ב-WINDOWS קופץ לי חלון שחור עם פירוט ארוך, החלק החשוב בו עם פירוט השגיאה הוא:"IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL". לאחר המסך הכחול אני חייב לעשות ריסט, וכל פעם לאחר המסך הכחול, כאשר הווינדווס עושה scandisk הוא מוחק לי קבצים (אחת הפעמים היתה קובץ temp של emule גרר.....).רציתי לדעת אם מישהו נתקל פעם במסך כחול שכזה ומה הפתרון/הסיבה למסך זה.תודה.
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים המסך הזה זו טעות הERROR הכי נפוצה של הXP.הוא יכול להצביע על אלף סיבות שונות ומשונות לבעיה. החל מבעיות חומרה ותוכנה וכו'.הוא מצביע על איזה קובץ מסויים שעושה את הבעיה?...אם אתה על אוברקלוק אז תבטל אותו...
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מחבר אני באוברקלוק כן, והוא לא מצביע על קובץ כלשהו..לבטל את האוברקלוק?!? אתה רוצה להגיד לי שזאת האפשרות היחידה?עריכה- דרך אגב לאחר הפעלת הוינדוס הוא מקפיץ לי חלון של: "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה"..
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים זאת בהחלט לא האפשרות היחידה, אבל זאת אפשרות.תתחיל מהאוברקלוק, וניראה אם זה ממשיך
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים הוא מופיע כשהמחשב מתאמץ? באמצע משחק? או סתם בוינדוס?אולי תוכנה מסויימת גורמת לכשל הזהתריץ כמה בדיקות צולבות
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים זה אמנם לא פותר לך את הבעיה , אבל אם תהפוך את הכונן שלך ל NTFSאז בסריקה הוא לא ימחק לך קבצים לעולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.