עבור לתוכן

מחפש נגן MP3 קטן + אוזניות איכותיות עד 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות נגן עם צליל איכותי, לא חייב להיות עם הרבה זיכרון או מערכת הפעלה מטורפת. בנוסף, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קטנות (אפשר באותה חבילה של הנגן, בנפרד, מה שעדיף יותר..)

התקציב שלי הוא 1200 שקלים, אבל כמובן שעדיף בפחות אם אפשר

תודה מראש!

פורסם

נגן - אחד מהקואונים - D2, I9, I7

אוזניות - כאן כבר יש מבחר, יכול להזמין מחו"ל?

פורסם

I7 = :xyxthumbs:

D2 = :xyxthumbs:

I9 = :nono:

פורסם

באמת לא הייתי ממליץ על ה-I9. יצא לי להקשיב לו והוא ממש ממש חלש, הוא בקושי סוחב IEMS!!!

ואם אתה בוחר ב-I7 ובמידה אתה יכול גם לקנות מחו"ל, תהיה לך אפשרות בחירה מאוד רחבה של אוזניות.

פורסם
  • מחבר

ה-I7 מתאים לי (שכחתי להזכיר, אבל אני צריך שהנגן יהיה גם כמה שיותר עמיד בנפילות ומכות) יש לכם מושג איזה חנויות באזור המרכז מוכרות אותו במחיר טוב?

בקשר לאוזניות, אני יכול להשיג מחו"ל Sennheiser CX400-II הן מומלצות?

פורסם

אם אתה הולך על ה-I7 יש לך עוד הרבה כסף עודף בשביל האוזניות. כמה אתה מוכן להשקיע באוזניות?

את הנגן אני לא מוצא בשום מקום [חיפשתי בזאפ ובאיביי]...תתקשר לבאג ותשאל אם יש אותו באחד הסניפים.

פורסם
  • מחבר

300 שקל. לא חושב שדרוש משהו יותר גבוה מזה, אבל אם יש אוזניות מיוחדות מומלצות אשמח לשמוע.

כן, חיפשתי גם בזאפ ולא מצאתי..

הייתי בסניף של באג אתמול והם לא הראו לי שום נגן של החברה הזאת..

פורסם

יש לי את ה IAUDIO 7, הוא בסדר, קצת מיושן נראה (גם מבחוץ, גם בתוכנה). אבל נשמע מעולה.

קניתי אותו בבאג דיוטי פרי. 100% יש להם אותו. חפש IAUDIO I7 בגוגל.

http://www.head-fi.org/forums/f103/multiple-iem-shootout-v-3-a-450407/

מקווה שזה יעזור לך לבחור אוזניות. אני מתלבט בין הRE0 לבין הETERNAשל FISCHER AUDIO, אני חושב שאני אלך על הETERNA, כי כבר יש לי PL50 שנשמעות דיי משעממות לדעתי, והRE0 אמורות להיות דיי דומות.

ולגביי נגן, לא הייתי שולל את האפשרות הזו: http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=32&products_id=377

אמור להיות נגן מעולה למוזיקה.

פורסם
  • מחבר

עדכון למעוניינים בI7, בדקתי בבאג ומסתבר שהוא תקוע במכון התקנים בבדיקות (משהו שקשור להזמנה גדולה וגירסה חדשה.. לא בדיוק הבנתי) בגלל זה לא מוצאים את זה בחנויות.

איזה נגן בסגנון של I7 אני כן יכול למצוא בחנויות? (הI9 גם מתאים לי אבל הבנתי מכם שהוא פחות טוב מבחינת צליל..)

בקשר לאוזניות שהמלצת.. הן נראות אחלה, אבל איפה אני יכול לקנות אותן בארץ??

פורסם

ההמלצה שלי היא ללכת על ה-D2 הוא פשוט נגן מצויין.

מנסיון שלי איתו (מעל שנה) האיכות סאונד שלו היא בין הטובות שתמצא בשוק, בנוסף הבטרייה שלו מחזיקה מצויין.

מה גם ש-COWON הוציאו גרסה מחודשת שלו לפני כמה חודשים עם בטרייה עוד יותר חזקה.

נכון הוא יותר גדול מה-I7 אבל לענ"ד אני לא חושב שתעשה טעות אם תיקח אותו.

בקשר לאוזניות אני ממליץ אם זה לרמת פתיחה טובה אז תבדוק את ה-Koss Porta Pro.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הD2 בחנות והוא באמת נראה אחלה, אבל הבעיה איתו היא שהוא שביר מדי בשבילי.. מנסיון קודם של חברים מהצבא, נגנים עם מסכים גדולים לא מחזיקים יותר מחודש חודשיים.. אני מעדיף ללכת על בטוח עם מסך כמה שיותר קטן (אבל מעדיף שיהיה מסך כדי שאוכל לראות מידע על השירים)

לגבי האוזניות.. אני מחפש אוזניות קטנות שנכנסות לאוזן (כדי שאפשר יהיה לשים אותן מתחת לקסדה/כובע)

המליצו לי בבאג על JBL REFERENCE 220, מה אתם אומרים?

פורסם

מ... 4 שנים אצלי כמעט, שרד את הצבא בכיף עם הנרתיק הפשוט שלו... והוא סבל מלא מעט נפילות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים