עבור לתוכן

דרושה המלצה לכרטיס מסך זול

Featured Replies

פורסם

שלום לכם :hi:

אני צריכה המלצה בבקשה לכרטיס מסך זול, שיחליף כרטיס מסך שהתקלקל במחשב לא כל כך חדש (פנטיום 3 - 1 ג'יגה-הרץ).

הלכתי לחנות וביקשתי לדעת מה יש.

כרטיס המסך הזול ביותר שהיה להם (150ש"ח) היה Riva TNT2, אבל הסבירו לי שהוא מיושן מאוד (וגם לי זכור שעוד שקניתי את המחשב, הוא לא היה שיא הטכנולוגיה) - כך שהוא ירד מן הפרק.

2 הכרטיסים האחרים שהציעו לי, שניהם במחיר של 270 ש"ח הם:

1. ASUS V9180SE GeForce 4 MX440 64MB

2. GIGABYTE Radeon 9000PRO 128MB

איזה עדיף?

אני משתמשת במחשב בעיקר לעיבוד תמלילים וגלישה באינטרנט, אבל לפעמים גם משחקת במשחקים וגם הילד משחק די הרבה בקומפי (שאני לא חושבת שצריך בשביל זה את שיא הטכנולוגיה).

בחנות המליצו לי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך של GIGABYTE מבוסס על Radeon 9200SE (ב-395 ש"ח) או כרטיס מסך של SAPPHIRE (לא שמעתי אף פעם על החברה הזו, האם היא בכלל טובה?) מבוסס על Radeon 9100 (ב-480 ש"ח). שניהם עם 128MB זיכרון.

הסבירו לי שה-9100 יותר "חזק" מה-9200 והם יותר חזקים מה-GeForce 4 ושלא כדאי את ה-9000PRO כי הוא מיושן (ובקיצור עשו לי סלט מהעניין).

אבל אני לא רוצה להוציא הרבה כסף (אתם יודעים... מיתון), כך שנראה לי שאני אבחר כנראה באחד משני הכרטיסים הראשונים (ה-GeForce 4 או ה-Radeon 9000PRO).

אז בקיצור איזה יותר כדאי, והאם בכלל כדאי להוסיף כסף לכרטיס מסך טוב יותר (הרי לא כל יום קונים כרטיס מסך)??

בתודה!

פורסם

ברוכים הבאים לפורום :)

בעיקרון, אין סיבה שתקני כרטיס מסך חזק יותר מראדון 9000 או GF4MX.... לפי מה שאמרת הם מספיקים לך בהחלט...

אני חושב שהראדון עדיף, חברות כמו GYGABYTE וSAPPHIRE מוכרות מאוד בתחום ויתנו לך מענה לצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

עזרת מאוד - סוף סוף מישהו עונה תשובות פשוטות (שגם אני יכולה להבין).

פורסם

LOL, אבל תגידי תודה שנפלת על חנות שבאמת יודעת שה9100 יותר טוב מה9200, רוב השאר מחליטים לפי המספר (שהפעם לא נכון).

אם משחקים כבדים בגראפיקה מקסימלית (אם בכלל) הם לא המטרה ה9000 יעשה את העבודה

פורסם

אכן , גם לפי דעתי ה-9000 פרו יספיק בסדר גמור לצרכים שלך .

פורסם

אגב ה-9200 זהה ל-9000 בביצועים שלו..

החידוש היחידי בו הוא תמיכה ב-AGP X8 שלא נותנת שום שיפור בביצועים (והמחשב שלך לא תומך בו בכל מקרה).

גם אני מאמין שה-9000 יספיק.

פורסם

בקיצר , כולנו מאמינים וכולנו ממליצים . אני חושב שאת יודעת מה לקנות . :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים