פורסם 2010 במרץ 915 שנים אני מצרף דוגמא איך זה נראה.כנ"ל לגבי OUTLOOKמאוד קשה לקרוא את זה[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 915 שנים תרכיב משקפי ראיה.הכתב לא גדול אלא פשוט ענקי אצלך. אם זה עדיין לא מספיק אתה גם יכול להגדיר אותו לbold, אבל אני לא אחראי על התוצאות.
פורסם 2010 במרץ 915 שנים מחבר תרכיב משקפי ראיה.הכתב לא גדול אלא פשוט ענקי אצלך. אם זה עדיין לא מספיק אתה גם יכול להגדיר אותו לbold, אבל אני לא אחראי על התוצאות.איך אני מגדיר אותו BOLD ?
פורסם 2010 במרץ 915 שנים בתוך APPEARANCE, תשנה את הפונט למשהו דק פחותגם לשנות לBOLD יעזור, אבל הפונט שלך פשוט דק.
פורסם 2010 במרץ 915 שנים מחבר בתוך APPEARANCE, תשנה את הפונט למשהו דק פחותגם לשנות לBOLD יעזור, אבל הפונט שלך פשוט דק.אבל איך משנים ? איפה יש לבחור סוג פונט ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 915 שנים תלחץ ADVANCEDבתפריט גלילה תבחר לאיזה אובייקט אתה רוצה לשנות את הפונט, אם אתה רוצה לשנות לכולם תעבור אחד אחד ותשנה בכולם.
פורסם 2010 במרץ 915 שנים מחבר אני רוצה לשנות ל OUTLOOK, לחייגן, לחלק שצירפתי לדוגמא.הכל נורא דק דק דק ...(בתמונה זה הרבה יותר עבה מהמציאות)[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 915 שנים תלחץ ADVANCEDבתפריט גלילה תבחר לאיזה אובייקט אתה רוצה לשנות את הפונט, אם אתה רוצה לשנות לכולם תעבור אחד אחד ותשנה בכולם.אז... תעשה את זה.
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים מחבר 150DPI פתר את הבעיה.נשארה רק בעיה אחת קטנה - איך מקטנים את הפוינטר (החץ הזה ...) ?תודה לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.