פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מה זה בכלל , מה ההבדלים ,מה יותר טוב..(אני לא ממש ידעתי איפה לשים אז תעבירו אם צריך)
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים כשאתה קונה מוצר שהוא OEM, במחשבים, אתה מקבל את המוצר עצמו עם דיסק דרייברים וזהו.RETAIL=אריזה מקורית מהיצרן. כוללת את הבאנדל שבא עם המוצר*לי יש שאלה בשבילך: מה זה חיפוש??
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים אתה מתכוון בכרטיס מסך ?אם כן אז...ב retail אתה מקבל אריזה מקורית דיסקים (משחקים וכו) ועוד תוספות ובדרך כלל ה oem מגיע בשקית anti static או בתוך קופסא פשוטהאין את כל המשחקים והתוכנות שמקבלים עם החלק וכו כותקבל בדרך כלל את הדיסק של הדרייברים ועוד כבל שניים וזהובדרך כלל גירסאת ה oem באה עם אחריות רק לשנה במקום נגיד לשלושלדעתי לא צריך להיות בעיה בקניית oem אני אישית קניתי את כול המחשב חלקים חלקים ב oem אין בעיהלא צריך להיות הבדל
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים OEM זה המוצר עצמו + כל הכבלים והדרייבירם הנחוצים.RETAIL זה הקופסא המהודרת + תוכנות ומשחקים + דרייברים +כבלים.
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מחבר כשאתה קונה מוצר שהוא OEM, במחשבים, אתה מקבל את המוצר עצמו עם דיסק דרייברים וזהו. RETAIL=אריזה מקורית מהיצרן. כוללת את הבאנדל שבא עם המוצר *לי יש שאלה בשבילך: מה זה חיפוש?? חיפוש זה דבר שמחפשים שם דברים שאתה רוצה לדעת אבל במקרה לא מצאתי שם כלום אז הייתי צריך לבוא לכאן
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מוזר שהתגובה השניה שנתנו לך היא בעצם ציטוט מתראד קודם שהשאלה שלך נענתה בו כבר... אז תרגיע
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים אללה.... תוקפניים היום.אגב - מה זה geforce 4 mx 420-במפרטך קיים כרטיס חזק זה...
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים בתכ'לס אין שום הבדלאתה קונה כרטיס מסך OEM או RETAIL ומקבל בדיוק את אותו הדבר עם אותה האחריותזהה ב 100%
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מה זה נעילה? ריבים אישיים - הודעות פרטיות בעיות מדיניות - פורום על האתר ספאם - לא בבית ספרנו התשובה התקבלה לכן הדיון ינעל. יום נעים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.