עבור לתוכן

שאלה לגבי התקנת Windows 7 ממערכת XP

Featured Replies

פורסם

שלום !

רציתי לשאול שאלה לגבי התקנת ה-Windows 7, הזמנתי דרך השדרוג שהוצע "חינם" מחברת HP למחשב נייד.

קיבלתי את הגירסא שלה הייתי זכאי - Windows 7 Home Premium 64 BIT.

אני לא מתקין את זה במחשב הנייד (מסיבות אישיות) ואני רוצה להתקין את זה במחשב הנייח.

במחשב הנייח יש כרגע Windows XP, אני יכול להתקין את זה עליו או שבעצם אני צריך שכביכול יהיה על המחשב Windows Vista כמו במחשב הנייד שעליו קיבלתי את הזכאות ?

אני לא מכניס את דיסק ההתקנה למחשב הנייח מסיבה פשוטה - אני לא בארץ כרגע אלא בארה"ב ולפני כמה ימים המשפחה שלי הודיעו שהגיע הדיסק התקנה.

בעקרון אני גם מתכנן לקנות פה את השדרוג ל-Ultimate ב-139$ השאלה אם אני בכלל אוכל להתקין את הדיסק ש-HP שלחו לי על המחשב הנייח שיש בו XP.

ושאלה נוספת במידה ואני אוכל להתקין על המחשב הנייח - יש מצב לקנות 2 רשיונות ל-Windows 7 ? כאילו להתקין גם במחשב הנייח וגם במחשב נייד שאני עתיד לקנות ? כי לקנות עוד מערכת הפעלה זה קצת.... יקר ;D

אשמח לקבל תשובות לגבי ההתקנה במחשב הנייח שבו יש XP ועל כל הסבר מה אני אמור לעשות וגם לגבי השדרוג השני ל-Ultimate וגם לגבי הרשיון הכפול.

תודה רבה !

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

חיכיתי כמה ימים אך ללא תשובה ויהיה נחמד אם חכמים ממני יוכלו לסייע :xyxthumbs:

פורסם

מבחינה טכנית לא ניתן לבצע התקנת שידרוג מ-XP ל-windows 7 (רק מויסטה זה אפשרי) ולכן הרישיון שלך לא אמור לתפוס על המחשב הנייח.

פורסם
  • מחבר

אוקייי ואם לצורך ההתקנה אני אתקין במחשב הנייח ויסטה פרוץ ללא קוד אז אני אוכל או שאני אצטרך ויסטה עם קוד והכל ?

ולגבי הרשיונות יש איזשהו דבר בשביל 2 רשיונות לשני מחשבים בבית או שלא ?

תודה על המענה.

פורסם

אתה יכול לנסות להתקין. אם בשלב ההפעלה הוא לא יאשר לך, אז זה לא עבד. אבל לא איבדת את השדרוג, אתה עדין יכול לשדרג את הנייד.

אני מאמין שזה יתן לך להתקין על הנייח, כי גירסת שידרוג מXP עושה התקנה נקיה ומשאירה לך תיקיה windows old עם חלק ממה שהיה לך במערכת הקודמת.

לגבי רשיון שני, אתה יכול לקנות גירסת שדרוג נוספת (550 ש''ח בערך). יותר זול מזה אני לא מכיר, והיא גם מתפקדת כOEM, דהיינו, לא ניתנת להעברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים