עבור לתוכן

זקוק להמלצה | ראוטר אלחוטי N עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

CHEIF

"מה הרלוונטיות של עדכוני קושחה להחלטה על רכישה? עדכוני קושחה יוצאים רק אם יש בעיות. אם אין עדכוני קושחה זה לא אומר שהנתב אינו נתמך."

בעצמך אמרת שהנתבים זהים אז למה באחד החליטו להשקיע ובשני לא?

אני לא מסכים שעדכוני קושחה יוצאים רק אם יש בעיות, לדעתי עדכוני קושחה באים גם כדי לשמור על המוצר שקנית, רלוונטי.

פורסם

עם כל הכבוד לדעה שלך, היצרנים עושים שיקולים אחרים לגמרי לגבי הקושחה -- פיתוח גרסא חדשה של קושחה עולה כסף והיצרנים מחליטים להשקיע רק אם יש בעיות הפוגעות במכירות של המוצר. כשכתבתי שהם "זהים", הכוונה היתה שהם זהים בתכונות שלהם - אני מקווה שברור לך שהם לא יכולים להיות זהים מבחינת הקושחה שלהם.[br]פורסם בתאריך: 12.03.2010 בשעה 18:33:47

כמו שחשבתי יש לי 10/100.

עכשיו בחזרה לעניין.

אני לא מבין , בזאפ יש הרבה אנשים שונים שטוענים שאכלו מרורים מהנתב הזה. איך ולמה בדיוק אתה ממליץ עליו?

את האמת שגם לי יש מאחורי 4 נתבים של אדימקס ובמבט לאחור הם לא היו אמינים מי יודע כמה...

לי יש ניסיון אחר עם הנתב הזה, אבל אם אתה חושש ממנו יש מגוון של יצרנים. אתה יכול לשקול נתבים של DLINK או TPLINK. אם התקציב שלך מאפשר, אתה גם יכול ללכת על LINKSYS.

פורסם
  • מחבר

או

נסיון אישי זה כבר משהו אחר לגמרי....

עם איזה מהם יש לך נסיון?

פורסם

קראתי את התגובות עד כה,

אני לא נוהג לשלול חברות אחרות בדר'כ אלא להמליץ על אלו שאותן אני מכיר ועובד איתן.

הגבתי ל-cheif בשירשור שלו,

קרא את שכתבתי.

יש משפט שאני מזדהה איתו ומשדר אותו החוצה לכולם,

You get what you pay for - אתה מקבל מה ששילמת עבורו, אין מתנות חינם .

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453653.0

גלול למטה ותמצא תשובה שלי.

בברכה,

מור.

פורסם

אני דווקא גם ממליץ על ה6524 הוא מאוד טוב לא עושה בעיות ויש לו הרבה הרבה פיצ'רים.

אני מכיר קומץ של אנשים שיש להם אותו והם מבסוטים והוא לא עושה בעיות הן בחיבור לכבלים והן לבזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים