עבור לתוכן

החלפת כרטיס מסך hd4850 תקציב 850

Featured Replies

פורסם

שלום! לפני בערך כחצי שנה קניתי את הכרטיס מסך 4850 ועכשיו שמעתי על הכרטיסים החדשים שלהם סדרת ה 5xxx ..

עכשיו שמעתי שגם קרייסיס 2 הולך לצאת ובכלל עוד הרבה משחקים שברוב המקרים יתמכו dx11 של כרטיסי ה 5xxx

איזה כרטיס מסדרה 5 אתם מציעים? אני אחד שאוהב לשחק דרך אגב ורצוי על ההגדרות הכי גבוהות שמעתי על 5770

תודה=]

פורסם

מה הגודל מסך והרזולוציה שתשתמש? השימוש יהיה רק גיימינג?

פורסם
  • מחבר

מסך full hd ובעיקרון כמעט רק גיימינג וסרטי hd כמובן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה..אבל תגיד תכלס לא שווה לחקות עד שקרייסיס יצא ואז לראות מה יקרה עם ה 5850 אולי הוא ירד כמו קודמיו ..

כי הבנתי שה 5770 הוא 128 ביט לעומת 5850 שהוא עם 256 ביט

פורסם

אין טעם לחכות.. בהתחלה תחכה שהקרייסיס יצא ואז תגיד שכבר שווה לחכות לFERMI של נווידיה וכך הלאה והלאה.. חוץ מזה שגם אם תהיה ירידת מחרים משמעותית הוא עדיין לא יכנס לתקציב שלך..

פורסם
  • מחבר

אוקי..אני עדיין יקח חודש וחצי ככה לראות מה זז אם בכלל..ואולי אז אני יקנה ..למה נראה לי הולך להיות אותו סיפור איתו כמו ה3850 4850 ..המחירים שלהם גם יצנחו עם הכנסת הכרטיסים של נווידיה

פורסם

שלום! לפני בערך כחצי שנה קניתי את הכרטיס מסך 4850 ועכשיו שמעתי על הכרטיסים החדשים שלהם סדרת ה 5xxx ..

עכשיו שמעתי שגם קרייסיס 2 הולך לצאת ובכלל עוד הרבה משחקים שברוב המקרים יתמכו dx11 של כרטיסי ה 5xxx

איזה כרטיס מסדרה 5 אתם מציעים? אני אחד שאוהב לשחק דרך אגב ורצוי על ההגדרות הכי גבוהות שמעתי על 5770

תודה=]

זה שקרייסיס 2 הולך לצאת זה לא אומר שהוא לא יעבוד על חומרה שתומכת ב DX10, מה שגם שדרוג מ HD4850 ל HD5770 לא משתלם...

לדעתי השדרוג המינימאלי הוא ל 5850.

פורסם
  • מחבר

זהו אני חושב שגם זה נכון עדיף ל5850

פורסם

אפשר גם למכור את ה4850, להרוויח עוד קצת ולקנות את ה5850

פורסם
  • מחבר

חח יפה עוד רעיון יפה=]..

פורסם

אתה כמעט ולא תרגיש את ההבדל בין ה4850 ל5770. ממליץ או לחכות שה5850 ירד.

או לקחת 4890 (מה שאני עשיתי) יד שנייה.

או אם יש לך לוח שתומך בקרוס פייר וספק מספיק טוב פשוט לרכוש עוד 4850 יד שנייה וזה יתן לך כמעט 100% תוספת ביצועים.

פורסם

CF אף פעם לא יתן תוספת ביצועים של 100%..

חוץ מזה שהספק לא יחזיק מערך כזה והלוח לא תומך בCF..

פורסם

אני ממליץ לחכות עד שלמשחקים יהיו דרישות מערכת גבוהות יותר.

HD4850 הוא כרטיס מסך מספיק חזק כדי להריץ היום משחקים מקסימום הגדרות.

FULLHD, התכוונת ל- 1920x1080

פורסם

יש לי 4850 והוא כרטיס סביר היום ותו לא.

שלי כבר מתקשה מאד להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות.

STALKER החדש כבר בקושי זז לי על הגדרות גבוהות וכנ"ל גם BF:BC2 בקושי רץ לי על HIGH.

וזה עוד ב 1280X1024.

ברור ש COD:MW2 נניח רץ לי חלק על מקסימום. אפילו על הפלזמה שלי ב 1920X1080 הוא רץ חלק,

אבל המשחק הזה הוא לא מדד כל כך. הוא רץ טוב גם עם היה לי איזה פנטיום 3 ו- GF6600..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים