עבור לתוכן

שאלה בנושא GPU Core במעבדי i3 ו i5 של אינטל

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לשאול האם אפשר לעבוד עם כרטיס מסך חיצוני במקרה ואני קונה את אחד המעבדים מסדרת i3 או i5 שמגיעים עם GPU Core מובנה.

ואם כן, אז האם ה GPU Core עוזר לפעולה של הכרטיס הרגיל שלי, והאם זה עובד חלק.

עוד שאלה: אין אני מתאים את לוח האם והזכרונות הכי טובים למעבד שאני בוחר?

תודה רבה :)

פורסם

לוח וזיכרונות- בהתאם לדרישות ולתקציב. כל מקרה לגופו.

כן, אתה יכול להתקין ולהשתמש בכרטיס מסך דיסקרטי. ולא, הם לא יעבדו ביחד.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אני "אבזבז" את הכרטיס שמובנה על המעבד?

פורסם

אז בעצם אני "אבזבז" את הכרטיס שמובנה על המעבד?

כן , אם אתה מסתכל על זה בצורה כזאת .. אז כן

פורסם

ואם אפשר "לגנוב" מעט את הת'רד - אם כרטיס גרפי מותקן על לוח H55 ניתן איכשהו להפעיל אותם ביחד ולתמוך ב-4 מסכים במקביל?

פורסם

עד כמה שאני יודע- לא. כי זה שבב של אינטל, אם זה היה שבב של AMD למשל אז יש Hybrid בחלק מהלוחות.

בכל אופן אם לא מצויינת אפשרות כזו במפרט הלוח או בחוברת- זה לא קיים, כי הם תמיד מתרברבים בכל יכולת ואופציה שהם מציעים.

פורסם

אז עם 785T זה אפשרי למשל?

פורסם

כן, אבל אני לא בטוח לגבי שילוב עם כרטיס של nVidia. צריך להעיף מבט בחוברת של לוח עם ערכת שבבים כזו.

עריכה: כמו שחשבתי. מהחוברת של הלוח GA-MA785GT-UD3H הדרישות:

A. System Requirements

Windows Vista or Windows XP (Note 1) operating system

An ATI Hybrid CrossFireX-supported motherboard and correct driver

An ATI Hybrid CrossFireX-supported graphics card (Note 2)

Dual Display Configurations: ניתן לחבר 2 צגים ל-2 חיבורים (יש HDMI, DVI, VGA). ניתן לנצל כל שילוב מלבד HDMI עם DVI. שני השילובים האחרים אפשריים.

מהחוברת של ה-GA-H55M-USB3 זה קצת שונה.

Dual Display Configurations: שוב, רק שני צגים שניתן לחבר. (יש DisplayPort, DVI, HDMI, VGA)

כל השילובים אפשריים בסביבת מערכת ההפעלה. בסביבת הביוס השילובים האפשריים הם DVI עם VGA או VGA עם HDMI. שום שילוב אחר לא אפשרי, אבל זה לא מעניין כי זה רק בביוס.

אז לא צריך כרטיס מסך נוסף באף אחד מן הלוחות, אבל במידה ורוצים אז רק אצל AMD מקבלים "איחוד כוחות" של הליבות הגראפיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים