פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים יש לי מסך MAG INNOVISION 786PFs חדש לגמרי קניתי אותו לפני בערך שבוע.עכשיו אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אבל אין לי כסף אחרי שעשיתי טעות וקניתי אותו.אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך ולתת את המסך שלי וככה לקבל מחיר טוב?או שאולי מישהו מעוניין לקנות את המסך שלי?הוא חדש, יש לי את הקופסה והחוברת אפילו.
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים אסור למכור באתר, אבל תנסה למכור אותו בWALLA או NANA או לוחות מהסוג הזה ...
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים למה ללכת רחוק? אם רק לפני שבוע קנית אותו, תגיד לחנות שאתה מתחרט ותשאל אם אפשר להחזיר אותו ולקחת אחד אחר. אם זה ישתלם להם להחליף לך בכלל הם יהיו מרוצים.
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מחבר זה הדבר הראשון שעשיתי, החנות היא KSP והם לא מוכנים.ולמה אסור למכור פה? זה חוקי לא?
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים עד 14 ימי עבודה מהתאריך שמופיע על הקבלה מותר לך להחזיר את נמוצר עם יש לך את החשבונית ואת כל מה שבא עם המסך.
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים באמת לפי החוק בארץ אתה יכול להחזיר את המוצר שנקנה באריזתו המקורית עד 14 יום מיום הקנייה ולקבל את כל הכסף בחזרה הם חייבים לקבל את זה בחזרה אם לא אז אתה יכול להגיש תלונה נגדם
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים באמת לפי החוק בארץ אתה יכול להחזיר את המוצר שנקנה באריזתו המקורית עד 14 יום מיום הקנייה ולקבל את כל הכסף בחזרה הם חייבים לקבל את זה בחזרה אם לא אז אתה יכול להגיש תלונה נגדם^^ולהוסיף עד 8% קנס "restocking fee".
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מחבר רגע אז אתם אומרים שאני יכול להחזיר את זה גם אם הם לא רוצים?אבל אני אצטרך לשלם להם 8% ממחיר המוצר?
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים רגע אז אתם אומרים שאני יכול להחזיר את זה גם אם הם לא רוצים?אבל אני אצטרך לשלם להם 8% ממחיר המוצר?לפי דעתי , אם תשאל את החנות תדע את התשובה .
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים מחבר אולי לא קראת, אבל שאלתי את החנות והם לא מוכנים בכלל שאני אחזיר את המסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.