עבור לתוכן

רדיטור של קירור מיים

Featured Replies

פורסם

מה ההבדים בין רדיטורים בשביל קירור מחשב

לבין רדיטורים של מכוניות/אופנועים?

פורסם

ההבדל היחידי הוא שרדיאטור למחשב מתוכנן בגודל ובצורה להיכנס למחשב ושיחברו אליו מאורר של מחשב אין שום הבדל עקרוני ביניהם

זה בהחלט אפשרי לקחת רדיאטור של אופנוע ולשפצר לו מאורר של מחשב וזה יעבוד מעולה

פורסם

בעיקרון אין הבדל רק הגודל...

פורסם
  • מחבר

ההבדל היחידי הוא שרדיאטור למחשב מתוכנן בגודל ובצורה להיכנס למחשב ושיחברו אליו מאורר של מחשב אין שום הבדל עקרוני ביניהם

זה בהחלט אפשרי לקחת רדיאטור של אופנוע ולשפצר לו מאורר של מחשב וזה יעבוד מעולה

אז יותר מעניין לקחת מאופנוע

בגלל שאז אתה עושה עליו מודים והתאמות בשביל מחשב

(חשיבה של מודר)

וזה גם יותר זול

פורסם

זה לא כזה מוד סך הכל לקשור איכשהו את המאורר לרדיאטור פלוס למצוא לו מקום בתוך המארז

אבל אם זה מה שעושה לך את זה אז סבבה לך על זה

פורסם
  • מחבר

זה לא כזה מוד סך הכל לקשור איכשהו את המאורר לרדיאטור פלוס למצוא לו מקום בתוך המארז

אבל אם זה מה שעושה לך את זה אז סבבה לך על זה

lol

זה חוסך כסף אז סבבה :)

פורסם

אתה יוצא עם 100 שקל לרדיאטור של 240X120 (מתאים בול לשני מאווררי 120). זה מה שאני עשיתי.

פורסם

מה ההבדים בין רדיטורים בשביל קירור מחשב

לבין רדיטורים של מכוניות/אופנועים?

האמת היא שעד לא מזמן (הכל יחסי - שנה שווה לא מזמן) ברירת המחדל לרדיאטור למערכת קירור מים למחשב הייתה רדיאטור מקומבן של כלי רכב כלשהו, בגלל חוסר מבחר :)

פורסם

מישהו השיג רדיאטור של אופנוע בחינם? מאיפה?

פורסם

תראה... לך למוסך, אם יש לך קשרים יותר טוב, תנסה להשיג למשל רדיאטור של אופנוע מתאונה (יש הרבה כאלה למשהו :P בלי ציניות) בטח ידרשו ממך 50 שקל או משהו - אבל זה סתם עשיקה, אז אולי אפשר להוציא בפחות כשזה בעצם שואף לחינם (lim של מחיר שואף לחינם ;D )

פורסם
  • מחבר

תראה... לך למוסך, אם יש לך קשרים יותר טוב, תנסה להשיג למשל רדיאטור של אופנוע מתאונה (יש הרבה כאלה למשהו :P בלי ציניות) בטח ידרשו ממך 50 שקל או משהו - אבל זה סתם עשיקה, אז אולי אפשר להוציא בפחות כשזה בעצם שואף לחינם (lim של מחיר שואף לחינם ;D )

שבוע הבא אני יצא לצייד :)))

פורסם

אני אצא איתך.

אל תדאגו, נצלם לכם מה הולך שם ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים