עבור לתוכן

המלצה למפרט למחשב גיימינג קל עד 1000$

Featured Replies

פורסם

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בבערך 300-400 דולר גג

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקי רשת, עבודה משרדית, גיימינג קל וקצת עריכה אבל חובבני לא משהו רציני בקיצור מחשב לשימוש כללי שיעמוד בפחות או יותר כל המטלות האלה

א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לדוגמא פוטושופ

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא

ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מתכנן לקנות מסך 22 אינץ'

* באיזה סוג משחקים תשחקו? גיימינג קל אבל אולי לפעמים גם COD (אני יודע שזה כבד ) אבל זה לא קריטי

* באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקווה לגבוהות

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב DVD טוב

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 משהו באמצע

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה אפשרי...

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. אשמח אם תיהיה אפשרות לקבל מפרט שאני יוכל להזמין מ TIGERDIRECT

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? לא ממש מארז רגיל אבל שיראה קצת יפה :)

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?לא

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? יהיה נחמד אם תיהיה אפשרות כזאת אם לא זה לא קריטי בישבילי

כעיקרון אני רוצה להזמין חלקים מחול"ל יש לי אפשרות לייבא אותם ושמתי לב שהמחירים שם יותר הגיוניים מפה לכן אשמח אם תוכלו להביא לי ולעזור לי עם מפרט מ TIGERDIRECT או מכל חנות שעושה משלוחים ל NYC

תודה לכל העוזרים

פורסם

Antec Three Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case - Retail

SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive

GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H AM3 AMD 785G HDMI Micro ATX AMD Motherboard

POWERCOLOR PCS+ AX5770 1GBD5-PPG Radeon HD 5770 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 CrossFireX Support Video Card - Retail

CORSAIR CMPSU-550VX 550W ATX12V V2.2 SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS Certified Active PFC Compatible with Core i7 Power ... - Retail

G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10600) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F3-10600CL9D-4GBNT - Retail

AMD Phenom II X4 955 Black Edition Deneb 3.2GHz Socket AM3 125W Quad-Core Processor Model HDZ955FBGIBOX - Retail

Scythe SCKTN-3000 92mm Sleeve "KATANA3" 3Heat Pipes CPU Cooler - Retail

בניתי ב-newegg, אם תיקח שני כוננים קשיחים (=2TB) ושתי ערכות זיכרון (=8GB) יהיה לך מחשב חזק מאוד, ועדיין לא תגיע ל-1000$ (יצא 930$)

ולצרכים שלך לא נראה לי שאתה צריך יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה יש לי כמה שאלות :)

לא שכזה מובן לי ההבדל אבל לא עדיף כבר להזמין את ה AMD 965?

לגבי אם אני יעלה ל 8 GB האם באמת רואים הבדל בין 4GB כי הבנתי שמערכת הפעלה גם ככה לא משתמש בכל ה 4.

ואם אפשר לדעת מה הפירוש של ה CROSSFIRE?

תודה

פורסם

ה-965 צורך יותר חשמל ופולט יותר חום מה-955, ונותן יחס פחות טוב של מחיר לביצועים.

אבל מה שכן - הוא נותן יותר ביצועים. אם אתה רוצה להחליף ל-965 אין מניעה מבחינת המפרט.

לגבי אם אני יעלה ל 8 GB האם באמת רואים הבדל בין 4GB כי הבנתי שמערכת הפעלה גם ככה לא משתמש בכל ה 4.

תלוי במערכת ההפעלה. מערכת של 64 ביט תדע לעשות שימוש, 32 ביט לא.

ה-RAM הנוסף יאיץ לך את כל שימושי העריכה בהווה, ויעזור למחשב להתמודד עם שימושים כבדים בעתיד.

CROSSFIRE - מערך של שני כרטיסי מסך. לדעתי לא מומלץ, ולוח האם שבמפרט לא תומך באפשרות כזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים