פורסם 2010 במרץ 615 שנים מטרות המחשב יהיו בעיקר לאיטרנט,משחקים כבדים יחסית,מוזיקה ,סרטים,אופיס 2007.חשבתי על ה HP פביליון,שדווקא יצא לי לפגוש כמה דגמים ממש נחמדים של המחשבים האלה,ויש אותם לכמה חברים שלי.אך האמת שאני לא מעודכן,ויכול להיות שאני מפספס דגמים של חברות אחרות שיכולות להאיר את עיניי.אבקש את עזרתכם,ואם אפשר הפניה לאתר ממנו לקוח הדגם.רצוי מאוד שתהיה חנות מבאר שבע.ד"א יש אפשרות לחריגה לא משמעותית-200+/-
פורסם 2010 במרץ 615 שנים גם אני באותה בעיה מחפש מחשב נייד למשחקים התקציב שלי הוא 1000 ש"ח יותר משלך ואני חשבתי על HP PAVILION dv6-2130ej אתה תמיד יכל לקחת את הגירסה של 2110 שזה בתקציב שלך אם אני לא טועה
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר מה אלה הכרטיסי מסך האלה ?NVIDIA® GeForce® G 105MNVIDIA® GeForce® GT 320Mהם חזקים? באיזה רמה הם מפעילים משחקים כבדים? כמו COD החדש,קרייסיס?
פורסם 2010 במרץ 915 שנים מחבר הקפצה...וכמה שאלות נוספות:הכרטיסים שהצגתי מעלה,הם מהסידרה האחרונה של gforce ?הדגם DV6-2110EJ בא לי ממש בתקציב,אבל הזיכרון פנימי קצת מבעס,רציתי 4 ג'יגה זיכרון. הוא ניתן להרחבה?זה המחשב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4994
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.