פורסם 2010 במרץ 615 שנים אם זה מוציא סאונד של נגן כמו WINAMP וכו' אז כדאי לעבוד עם היציאה הזאת ולחבר אותה למגבר במקום היציאה של הכרטיס קול ?
פורסם 2010 במרץ 615 שנים כמו שעושים עם סרט.מגדירים את כרטיס הקול הראשי במחשב בתור זה של ATI וכל הקול עובר דרך ה-HDMI.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מחבר כמו שעושים עם סרט.מגדירים את כרטיס הקול הראשי במחשב בתור זה של ATI וכל הקול עובר דרך ה-HDMI.יש כבל כזה ב-10$ כולל המשלוח, הכבל הזה מתאים ?מה ההבדל בינו לבין קופסאות שעולות 50$ ומעלה ?http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26501
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מחבר רגע רגע,איזה כרטיס מסך יש לך?יש לו יציאת HDMI או DVI?יש לי כרטיס 4770HD
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מחבר נו, מעולה.כל מה שאתה צריך זה כבל HDMI פשוט.אז הכבל הזה מתאים (למה יש שם VGA) ? להזמין אותו ?http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26501ועוד 2 שאלות קטנות:1) מה ההבדל בינו לבין קופסאות שעולות 50$ ומעלה ?2) מה איכות הסאונד ? יותר טובה מכרטיס קול ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 615 שנים לא, הכבל הזה לא מתאים. אל תקנה אותו.היתרון בהעברת הקול ב-HDMI הוא שהמעבר הוא דיגיטלי.היתרון הזה מתבטא בקול נקי יותר, ללא זימזומים שעלולים להתקיים בגלל הפרעות חשמליות בחיבור אנלוגי.בשביל להשתמש בזה, אתה צריך מגבר עם כניסת HDMI, או טלויזיה עם HDMI אם אתה רוצה לשמוע מהטלויזיה.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מחבר לא, הכבל הזה לא מתאים. אל תקנה אותו. היתרון בהעברת הקול ב-HDMI הוא שהמעבר הוא דיגיטלי. היתרון הזה מתבטא בקול נקי יותר, ללא זימזומים שעלולים להתקיים בגלל הפרעות חשמליות בחיבור אנלוגי. בשביל להשתמש בזה, אתה צריך מגבר עם כניסת HDMI, או טלויזיה עם HDMI אם אתה רוצה לשמוע מהטלויזיה. יש לי מגבר מקצועי של ROTEL, זה כניסות רגילות CD, AUX, TAPE וכו' אז עוד לא ידעו מה זה HDMI אז אין דרך להוציא אות נכון מחיבור ה HDMI למגבר שלי ? (אני צריך אות של CD, TAPE, כמו מהכרטיס קול) לכבל הזה יש RCA L+R, למה הוא מתאים ?
פורסם 2010 במרץ 615 שנים זה מתאים למחשבים מסויימים מאד. (זה גם כתוב באתר - שזה לא מתאם לרוב המחשבים)וגם אם זה מתאים, זה לא ישפר את איכות הקול כי מתבצעת המרה חזרה לאנלוגי.אין לו כניסות דיגיטליות בכלל, למגבר שלך?
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מחבר זה מתאים למחשבים מסויימים מאד. (זה גם כתוב באתר - שזה לא מתאם לרוב המחשבים)וגם אם זה מתאים, זה לא ישפר את איכות הקול כי מתבצעת המרה חזרה לאנלוגי.אין לו כניסות דיגיטליות בכלל, למגבר שלך?את האמת אני לא יודע.איך בודקים אם הכניסה היא אנלוגית או דיגיטלית ?
פורסם 2010 במרץ 615 שנים יש 2 סוגים של כניסות דיגיטליות. אופטית וקואקסיאלית.עם האופטית קשה לטעות. היא כניסה מרובעת, לרוב מגיעה עם מכסה שמונע הצטברות אבק, ורק כבל אופטי מתאים לחיבור אופטי.הכניסה הקואקסיאלית נראית כמו שקע בננה רגיל (כמו הבננות אדום/לבן), אבל זה לא שקע רגיל. זה שקע בודד ולרוב הוא כתום או צהוב (לא צהוב שליד אדום ולבן).לרוב רשום DIGITAL או SPDIF ליד החיבורים האילו.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מחבר יש 2 סוגים של כניסות דיגיטליות. אופטית וקואקסיאלית.עם האופטית קשה לטעות. היא כניסה מרובעת, לרוב מגיעה עם מכסה שמונע הצטברות אבק, ורק כבל אופטי מתאים לחיבור אופטי.הכניסה הקואקסיאלית נראית כמו שקע בננה רגיל (כמו הבננות אדום/לבן), אבל זה לא שקע רגיל. זה שקע בודד ולרוב הוא כתום או צהוב (לא צהוב שליד אדום ולבן).לרוב רשום DIGITAL או SPDIF ליד החיבורים האילו.אני לא חושב שיש כאלה.אני מצרף את הסקיצה של המכשיר.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.