עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם Dell Studio 1555

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה בנייד שלי.

המחשב חדש לחלוטין, מותקנת עליו מערכת Windows 7 Pro.

יש לו מצלמה מובנית של CREATIVE, שהדרייבר שלה בדיסקים שנתנו לי, וכן יש גרסה עדכנית באינטרנט.

אחרי שהמחשב חזק מתיקון (קוסמטיקה..לא נגעו בכלום), שמתי לב שהמצלמה חדלה לעבוד.

התקנתי מחדש דרייבר, וקיבלתי שגיאה ב90 אחוז מההתקנה בנוסח לא מסוגל להעלות את הדרייבר.

יותר מזה, המצלמה לא נמצאת בDevice Manager!

הורדתי גרסה לBIOS, והעליתי בחזרה לשלי, לא עזר.ניסיתי דרייברים שונים ומשונים, לא עזר.

העליתי את המחשב מLinux וlspci\lsmod\lsusb לא מחזיר שום דבר בקשר למצלמה.כאילו היא לא קיימת.

מישהו יודע איך לפתוח מחשב נייד פיזית?אולי ספרים בנושא?

כל סוקג של עזרה תתקבל בברכה,

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

במקרה כזה של מחשב חדש אני פונה לאחראים שנגעו בו לפני שקרתה התקלה כלומר לאלו שתיקנו לך אותו, אם זה עבד טוב לפני זה ושלחת את המחשב אליהם, וחוזר עם שגיאה ומצלמה שלא עובדת היחידים שיכלו לדעת מה קרה או שגרמו למשהו הם אלו שתיקנו אותו...

פורסם
  • מחבר

טכנית, זה מה שאני הולך לעשות.אבל זה חתיכת בעיה שאין עליי את המחשב כמה ימים.

בלי קשר לזה - מה שהחליפו היה פלסטיקה תחתונה, הסיכוי שמשהו דפק את המצלמה משם נמוך מאוד.

כך או אחרת, כמובן האופציה ההכי טוב היא להאשים את Dell ולהוציא מהם חומרה חדשה. בכל זאת הייתי שמח לתקן את זה בעצמי.

פורסם

תראה, אני תמיד בודק מחשבים לפני שאני מקבל אותם מתיקון..בודק שהכל תקין....שהכל עובד כמו שצריך..אם המחשב הלך למישהו לתיקון וחזר פגום בוודאי שאני מחזיר לו בטענה שהוא פגם בזה...אני אפילו בודק את המחשב מולו מלכתחילה כדי לראות שהוא מחזיר לי אותו שלם ותקין.

בכל מקרה יש לך עדיין אחריות? תנסה לנצל זאת.

לגבי תיקון עצמי של המצלמה אני לא מבין בזה כך שלא אוכל לעזור לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים