פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים הכרטיס שבכותרת הגיע חדש לפנדה ... 1400 ש"ח, מישהו יודע אם הוא טוב? איך הוא הולך ביחד עם אומגה?
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים הכרטיס שבכותרת הגיע חדש לפנדה ... 1400 ש"ח, מישהו יודע אם הוא טוב? איך הוא הולך ביחד עם אומגה?לי יש את הכרטיס הקודם 8500AIW השאלה היא למה אתה צריך את הכרטיס הנ"ל????
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים הכרטיס שבכותרת הגיע חדש לפנדה ... 1400 ש"ח, מישהו יודע אם הוא טוב? איך הוא הולך ביחד עם אומגה?זה קצת לא הגיוני שכרטיס שגם ככה עולה 1400 שקל יהיה OIW... אפילו אם זה se של אפיק זיכרון של 128 ביט(אי אפשר לשדרג אותו בעזרת האומגה) זה עדיין זול מאד לדעתי...
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מחבר ידוע שזה הSE, אבל התוספת של AIW, שזה אומר שזה גם טיונר, גורמת לי לשאול למה זה באותו המחיר של SE ללא AIW ???
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מחבר והרקולס בדרל כלל יותר יקרים מחברות אחרות נכון.יכול להיות שזה מחיר היכרות, כי זה מוצר חדש בסך הכל ...
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים התוספת של AIW מעלה את מחיר הכרטיס במאות שקלים. אין דבר כזה מחיר היכרות ובטח שלא הוזלה כזאת.למעשה כרטיס כזה של הרקולס שווה את המחיר ואם אתה צריך כרטיס חדש אז אני חושב שכדאי מאוד ללכת עליו. זה מה שהייתי עושה במקומך
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מחבר הכל טוב ויפה אבל יש בעייה : אין לי 1400 ש"ח. רק רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הכרטיס הזה, בשביל לדעת בעתיד ...
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים את ה9800SE אני בטוח שכולם מכירים.הAIW זאת תוספת בלבד שלא גורעת או מוסיפה מהביצועים הקיימים של הכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.