פורסם 2010 במרץ 515 שנים המפרט שלי הוא כרגעASUS P5K/EPUE84001GBX2 TRANC חשבתי לשדרג ל 4 גי'גה או ל 6ואני רוצה לדעת אם יש טעם בלל לשדרג כי זה מחשב למשחקים,סרטיםוהאם זה משתלם להוציא כסף על מחשב כזה? למה הבנתי שיש עכשיו את ה DDR3 [ובשביל זה אני צריך להחליף לוח]יש לי תקציב של 400 שקל
פורסם 2010 במרץ 515 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםלא חסר מה לרשום בכותרת, יש שדה גדול שמספיק אפילו ל-10 מילים. רעיונות: אתה יכול לרשום את התקציב, אתה יכול לרשום למה אתה פותח את הדיון מלכתחילה - כלומר למה אתה חושב לשדרג את הזיכרונות. אתה יכול לרשום שימושים.. אתה יכול לרשום מכמה לכמה אתה רוצה לשדרג (נניח מ-2GB ל-4GB). ועוד....
פורסם 2010 במרץ 515 שנים שווה להוסיף גם ציון של מערכת ההפעלה שברשותך ואם יש באפשרותך לעבור לגרסאת ה64BIT שלה.
פורסם 2010 במרץ 515 שנים אין ממש צורך לשדרג.לכל היותר הוספת זיכרון תחליק טיפה את העניינים ותפחית פעילות הרדיסק בעבודה עם ישומים כבדים או מולטוטסקינג.אם יש לך כסף זמין ואתה מוכן להוציא אותו בשביל שיפור קטן בביצועים אולי הרדיסק חדש יהיה עדיף.יכול להיות שהרדיסק חדש יהיה מהיר כמעט פי שתיים ממה שיש לך עכשיו, תלוי כמובן בדגם ההרדיסק הישן.תערוך את פרופיל המשתמש ותרשום שם את מפרט המחשב שלך וכל מה שיכול להיות רלוונטי לאנשים שבאים לעזור לך בפורום.כך תוכל לקבל תשובות יותר מושכלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.