עבור לתוכן

תיקון כרטיסי מסך?

Featured Replies

פורסם

טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX.

מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים.

עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו?

או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר?

תודה.

http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/

אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.

פורסם

זה לא שבב זה קבל , נפל לך שמה קבל ועוד אחד עומד ליפול לידו מצד שמאל , תיקח את זה לאיזו שהי מעבדה אולי יתקנו את זה, אתה יכול לתקן את זה בעצמך עם אתה יודע להשתמש במלחם , בעייה אחרת שצריך לדעת את הקיבולת של הקבל הזה ואיפה ניתן למצוא אתו ( עם אתה לא יודע כלום על תיגע בזה קח את למעבדת אלקטרוניקה)

פורסם

נדיר מאוד שחלק כזה יפול, בדרך כלל זה לא קורה עם הלחמות מהמיפעל, להלחים כזה חלק מיזערי מבוצע רק במעבדה מיוחדת , קשה מאוד לדעת את הנתונים של הנגד,זה לא קבל,

פה יעזרו לך :

http://www.dagesh.co.il/htmls/categories.aspx?c0=12964&bsp=13859

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני אבדוק את זה

פורסם

אתה טועה אח שלי , קודם כל אני הלחמתי כאלה בקורס לאלקטרוניקה דבר שני מלחימים את זה בטכנולוגיית smt שזה הכרטיס נכנס לתוך תנור מיוחד בטמפרטורה מסויימת , אני הייתי מלחים אותם במלחם, נגדים מסומנים ב r (resistor) קבלים ב c(capasitor ברכיב שלו רשום c 567 משהו

פורסם
  • מחבר

אתה טועה אח שלי , קודם כל אני הלחמתי כאלה בקורס לאלקטרוניקה דבר שני מלחימים את זה בטכנולוגיית smt שזה הכרטיס נכנס לתוך תנור מיוחד בטמפרטורה מסויימת , אני הייתי מלחים אותם במלחם, נגדים מסומנים ב r (resistor) קבלים ב c(capasitor ברכיב שלו רשום c 567 משהו

אז מה זה אומר? שאי אפשר יהיה להלחים את זה?

או שזה פשוט תהליך יותר מסובך ויותר יקר?

פורסם

אמרתי לך כבר יש שיטה להלחים את זה במלחם רגיל , קודם כל תמצא את הקבים הללו צריך לדעת את הקיבולת המדוייקת שלהם מן הסתם גם במעבדה יגידו לך את אותו הדבר (אנחנו צריכים תרשימים של המעגל המודפס) בכל זאת קח את זה למעבדה יש מצב יעזרו לך , קשה לי להסביר לך את השיטה אך להלחים צריך לראות את זה ולהתאמן קצת

פורסם
  • מחבר

טוב תודה, אני מעדיף להשאיר את זה למומחים.

אני אצור קשר עם החברה שלמעלה ואבדוק מה הולך.

פורסם

הנה אתה צריך כזה

surface mount capacitor

שזה קבל קרמי לגבי הקיבולת קצת בעייה משום מה אני כבר לא יכול לעלות את התמונה ש העליתה לא מופיע כלום , תראה מה רשום על הקבל, c ותמספר שלו תנסה למצוא את זה בגוגל אתה תמצא

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

העלתי את התמונה מחדש.

רשום עליו C565

והזה לידו משמאל זה C569.

גוגל לא הניב כלום..

פורסם

זה רק מיספור נומרטור של כל הקבלים על הלוח, זה לא הדגם של הקבל אני מאמין שהקבל שלידו בדרך כלל אותו קבל שהלך לאיבוד.

פורסם

זה קבל 27pf 50v קרמי עם אני לא טועה בכל זאת זה איש מקצוע יגיד לך

זה מהגוגל

ECJZEC1E270J CERAMIC CAPACITOR. 27 pF 25V. C565. ECJ0EC1H270J CERAMIC CAPACITOR. 27 pF 50V. C567. ECJ0EC1H270J CERAMIC CAPACITOR. 27 pF 50V ...

[br]פורסם בתאריך: 6.03.2010 בשעה 15:04:47

rony1880

מה שאתה אומר יכול לחיות מאוד נכון בשביל לדעת במדוייק עם זה קבל או נגד צריך תרשים של הלוח עצמו שיש אותו רק לnvidia או לחפס ברשת מי שעשה וולט מוד דברים כאלה , אבל איש מקצוע במעבדה בעזרת מיכשור יכול להגיד לו מה זה נגד או קבל

בקיצור אני יכול להגיד חד משמאי שזה קבל לגבי הערך צריך למדוד ברב מודד(כל מה שמסומן ב c אלו קבלים r נגדים וכו

פורסם
  • מחבר

טוב אז דיברתי עם www.dagesh.co.il

ונאמר לי שאין להם את היכולת הטכנית לתקן דבר כזה.

מישהו מכיר עוד חברות שהוא יכול להפנות אותי אליהן?

תודה!

פורסם

בקיצור קח את זה למקום שמתקנים טלויזיות או רדיו אתה צריך מעבדת אלקטרוניקה טכנאי פרטי שעוסק בדברים כאלה, המלצה אחרת עם אתה יודע אנגלית אני במקומך הייתי שולח מייל ל nvidia עם התמונה המצורפת , תראה מה יש להם להציע , עוד דבר חשוב יש באופקים מפעל ששמו esi מפעל לאלקטרוניקה הם עושים לוחות ודברים כאלה באותה טכנולוגיה שהזכרתי קודם אני הייתי באותו מפעל לרעיון עבודה, בקיצור זה מה שיש לי להגיד בהצלחה

פורסם

תשאל את עצמך אם זה שווה את הכאב ראש / זמן / כסף...

כרטיס חדש ברמה דומה עולה סביב 500 שקל היום...

בכל מקרה,היה לי פעם אותה בעיה, תלשתי כזה מכרטיס אחר ( היה נראה אותו גודל :smile1: ) והלחמתי בעדינות ועבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים