עבור לתוכן

סנטר לא עובד בZ5500

Featured Replies

פורסם

שלום

היום קיבלתי את הלוג'טק Z5500

עובד סבבה רק משהו מוזר אחד שהסנטר לא עובד חוץ ממצב של dolby music ו-dolby movie.

זה אמור להיות ככה?

נ.ב. אם כבר פתחתי אשכול אז מישהו יודע איך מחברים את הרמקולים לממיר של הוט? (הרגיל לא HD)

תודה

פורסם

אני לא בקיא במצבים של הרמקולים

אבל באיזה מקרים הוא כן עבד ובאיזה הוא לא?

במוזיקה סטריאו הוא לא אמור לעבוד אלא אם הכרחת אותו למשל עם כרטיס X-FI במצב entertainment הוא ישמיע גם מוזיקה

פורסם

בקשר למחשב, אם חיברת אותו עם 3 כבלי PL (חיבור כמו של האוזניות), תשאיר אותו על מצב 6CH DIRECT, בכרטיס קול תגדיר 5.1 (או 6 ערוצים) ותעשה SOUND CHECK, אתה אמור לשמוע מהסנטר.

בקשר למוזיקה - שכח מזה, גם X2 STEREO לא ישמיע מהסנטר,

בקשר לסרטים - רק סרטי 5.1 ישמיעו מהסנטר, כמעט ואין DVDRIP כאלה, זה בעיקר בסרטי DVD מקוריים או HD.

בקשר לממיר של HOT, אם אני לא טועה היציאת אודיו שלו זה רק 2 כבלי RCA (אדום+לבן), אתה יכול לקנות בננה מהחיבור הזה לחיבור PL ולחבר אותו ב-INPUT שמתחת לחיבור אוזניות (בצד ימין של הקונטרולר) ואז להעביר ל-INPUT מתאים בקונטרולר/בשלט.

אם אתה רוצה לשמוע מארבעת הרמקולים ביחד אתה יכול לשלב את זה עם אפקט X2 STEREO, ואז כמובן שתקבל סטריו מוכפל ולא סראונד (כי הממיר הרגיל לא תומך בזה).

תתחדש על הרמקולים (:

פורסם

vatos

אתה יודע אולי איזה צ'אנל הX-FI במצב בידור לוקח בשביל להוציא מהסנטר גם?

פורסם
  • מחבר

ראשית כל תודה על העזרה

אני באמת חיברתי אותו עם 3 כבלים שמסופקים עם הרמקולים, ובSOUND CHECK הסנטר אכן עובד. מאוד מאכזב שבמוזיקה אין סנטר, במצב dolby הסנטר מוסיף אבל זה קצת מעצבן כי אז האחוריים חלשים..

בסרטים אני גם כן לא מצליח להוציא צליל מהסנטר במצב 6CH, בדקתי על 2 אלה 2012.2009.720p.BluRay.x264-METiS

Fast.And.Furious.1080p.BluRay.x264-ZyBeX

כנראה בגלל שהם לא מקוריים..

קצת הצלחת לבלבל אותי בקשר לחיבור ממיר של הוט, לפי מה שאני רואה באמת יש לו רק אדום+לבן, יש לזה אולי מתאם לחיבור אופטי או קוקסאלי?

עכשיו אני זז לבדוק את הרמקולים במשחקים נראה איך הם שם

פורסם

בקשר לסרטים, אתה אמור לשמוע רק דיבורים מהסנטר, לא אפקטים.

קצת הצלחת לבלבל אותי בקשר לחיבור ממיר של הוט, לפי מה שאני רואה באמת יש לו רק אדום+לבן, יש לזה אולי מתאם לחיבור אופטי או קוקסאלי?

יש לזה ממיר ל-PL (כבל כמו של אוזניות) ואת זה אתה מחבר ל-INPUT שבצד ימין של הקונטרולר (של הרמקולים), מתחת לחיבור אוזניות.

פורסם

ברוב הכרטיסי קול יש "הרחבת סאונד" שברגע שיש סאונד שהוא רק 2 ערוצים הוא מרחיב אותו לכל ה5.

אני משתמש בזה, ויש לי את אותה המערכת.

בקשר לחיבור עם הממיר, תוכל להשתמש בכבל אופטי \ COax.

תתחדש :)

פורסם
  • מחבר

בקשר לסרטים, אתה אמור לשמוע רק דיבורים מהסנטר, לא אפקטים.

אני עדיין לא מצליח לשמוע מהסנטר, כל פעם שאני מגדיר 5 רמקולים במדיה פלייר קלאסיק זה חוזר למצב של 2 רמקולים..

יש לזה ממיר ל-PL (כבל כמו של אוזניות) ואת זה אתה מחבר ל-INPUT שבצד ימין של הקונטרולר (של הרמקולים), מתחת לחיבור אוזניות.

אני פשוט מעדיף שזה יהיה חיבור קוקסאלי או אופטי כי אז אני אוכל בלחיצת כפתור מהשלט להעביר בין המחשב לטלוויזיה.

בקשר לחיבור עם הממיר, תוכל להשתמש בכבל אופטי \ COax.

תתחדש :)

תוכל להגיד לי איפה אפשר לקנות מתאם בין 2 כבלי RCA לחיבור אופטי או קוקסאלי?

ומה עדיף מבין השניים?

תודה.[br]פורסם בתאריך: 5.03.2010 בשעה 20:31:07

הקפצה..

איפה אפשר להשיג כבל עם 2 RCA ובצד שני חיבור אופטי או קוקסאלי?

ואיך אפשר להכריח את הסנטר לעבוד גם במוזיקה כמו שמישהו פה אמר מיקודם? (כרטיס מובנה בלוח אם)

פורסם
  • מחבר

אף אחד פה לא יודע איך להכריח את הסנטר לעבוד גם שהוא לא אמור?

למשל במשחק NBA2K10 ממש כיף לשמוע את השדרנים ברמקולים הקדמיים ואת הקהל צועק ברמקולים האחוריים.. אבל גם בזה הסנטר מחליט שלא לפעול :bash:

פורסם

במשחקים אתה לא יכול להכריח את הרמקולים בגלל שבמשחקים הסאונד הוא דינמי כמו שאמרתי מלא פעמים על איך זה ש7.1 עובד למרות שלא כתוב על תמיכה אצל המשחקים

אם תכנס למשחק יריות למשל ותזרוק רימון ותסתכל עליו זה ישמיע מהסנטר בגלל שהדמות שלך מול הסנטר

מה שאמרתי לך שיש לי זה בגלל הכרטיס creative x-fi שמתי שהוא במצב entertainment אז הוא מוציא גם סאונד מהסנטר ומלא אודיופילים יגידו שזה חרא של דבר וזה הורס אבל זה פיצ'ר נחמד למי שיש לו רמקולים עם הספק נמוך כמו שלי ורוצה לשמוע מוזיקה או לראות סרט (רמקולים t7900) מצב gaming הוא המצב שבאמת הסאונד לא עובר שום שינוי בדיוק כמו אצלך כרגע ועדיף להישאר שם אם יש רמקולים חזקים מאוד כמו שלך או הג'יגהוורקס

אבל זה כבר נושא אחר

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך אבל עכשיו זה תמיד מוציא לי סאונד מהסנטר, כמו אצל ToMerb1 שיש לי שיר בסטריאו הוא מרחיב לי אותו אוטמטית לכל ה5 רמקולים. גם בNBA2K10 זה עובד רק מעצבן שכל דקה השדרן מדבר דרך רמקולים אחרים.. פעם דרך כל הרמקולים ופעם דרך כולם חוץ מהסנטר (בטח באג במשחק).

עכשיו מישהו יכול לעזור לי בקשר לחיבור הרמקולים לממיר, למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא כבל עם 2RCA וחיבור אופטי/קוקסאלי? ומה עדיף אופטי או קוקסאלי? 2 היציאות פנויות לי ככה שזה לא משנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים