עבור לתוכן

זכרונות RD-RAM

Featured Replies

פורסם

תגיד לי גרת מתחת לסלע(ביטוי) בשנה האחרונה. RDRAM נכחד מהשוק לאט לאט. לאינטל היה הסכם לא נח איתם, שהיא ניסתה לכפות אותם באמצעות המונופול, אך השוק אמר את שלו והצביע לDDR. זכרון RDRAM זה מגה"צ גבוה, אבל BIT נמוך והוא עושה פחות פעולות בכל סיבוב שעון. זכרון מאובן. תתאורר קצת בכמה אתרי חומרה עולמים או שתחזור לישון את שנת החורף, שכנראה ניגשת אליה לפני שנה ומאז לא התעדכנת.

פורסם

תגיד לי גרת מתחת לסלע(ביטוי) בשנה האחרונה. RDRAM נכחד מהשוק לאט לאט. לאינטל היה הסכם לא נח איתם, שהיא ניסתה לכפות אותם באמצעות המונופול, אך השוק אמר את שלו והצביע לDDR. זכרון RDRAM זה מגה"צ גבוה, אבל BIT נמוך והוא עושה פחות פעולות בכל סיבוב שעון. זכרון מאובן. תתאורר קצת בכמה אתרי חומרה עולמים או שתחזור לישון את שנת החורף, שכנראה ניגשת אליה לפני שנה ומאז לא התעדכנת.

:clapper:

פורסם

משום מה הRDRAM תמיד מזכיר לי את הEDO העתיק...לא יודע למה...

הזכרונות האלה לא תפסו בשוק, מחיר גבוה וביצועים נמוכים, אם אינטל וויתרה עליהם אז הם באמת גרועים :)

פורסם

דווקא בזמנו RDRAM היה בעל ביצועים ענקיים היה לך רק DDR 266 בתור אופציה אחרת

אנשים כמובן קנו את ה DDR כי המחיר שלו היה שפוי אבל אם רצית ביצועים בכל מחיר זה היה רק RDRAM

בכל מקרה מאז הומצא ה DUAL DDR שנתן ביצועים שווים ל RDRAM במחיר שפוי ובימינו עם DUAL DDR 400 זה אפילו עוקף לא במעט

פורסם

הביצועים של ה RDRAM דווקא טובים מאוד אבל כל מה שקרה זה בגלל המחיר.

עכשיו כשיש לך DUAL DDR אתה יכול להגיע לביצועים טיפה יותר טובים מה RDRAM 800 ועדיין

באיזה חצי מחיר...

פורסם

PC1066 לא פועל ב 1066 מה"ז בדיוק כמו ש DDR400 לא פועל ב 400 מה"ז!

PC800 RDRAM

400MHz

2 operations/clock

16bit

1600MB/S

3200MB/S in dual channel

PC1066 RDRAM

533MHz

2 operations/clock

16bit

2100MB/S

4200MB/S in dual channel

RIMM4200 RDRAM

533MHz

2 operations/clock

32bit

4200MB/S

doesn't exist in dual channel

DDR400

200MHz

2 operations/clock

64bit

3200MB/S

6400MB/S in dual channel

פורסם

נכון אבל לא נכנסתי לזה כל כך לעומק מכל בחינה מעשית DDR 400 נחשב כ 400 MHZ

פורסם

לא נכון. רוחב הפס הוא למעשה כמו 400MHZ אבל המהירות המקורית היא 200MHZ בשני ערוצים

פורסם

זה מה שהתכוונתי שרוחב הפס הוא 400 MHZ בעצם

וזה חסר תכלית להתווכח אם להחשיב את זה 400 MHZ או לא שנינו יודעים בדיוק מה הולך שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים