עבור לתוכן

זכרונות RD-RAM

Featured Replies

פורסם

מדוע בכל הפורום הזה ישנה התעלמות מוחלטת מהזכרונות המהירים ביותר RD-RAM שעובדים במהירות פי שתיים ויותר מה- DDR400?? ומדוע לא משלבים אותם במפרטים שבפורום ?

פורסם

כי הם כבר מתים

אף אחד לא מייצר לוחות שתומכים בהם ולא יודע אם בכלל עדיין מיצרים אותם (מניח שכן)

לפי מה שהבנתי התזמונים שלהם היו גרועים לעומת הDDR והמחיר מאוד גבוהה ככה שהם בכלל לא שווים

פורסם

זכרונות RD-RAM כבר בתחילת השנה שעברה יצאן מן השוק בגלל שבשביל להפעיל זיכרון RD-RAM צריך לקנות שתי סטיקים מה שאומר מחיר כפול. אומנם הזכרונות הללו מגיעים עד למהירות של 800 מג"ה, אבל העלות שלהם מאוד גבוהה. DDR-RAM משתלם יותר בגלל שלא חייבים לקנות שתי סטיקים אלא אפשר להסתפק באחד, ואם DDR-RAM אחד עובד במהירות של 400 מג"ה, אז זה אומר שהמהירות תהיה 800 מג"ה. 400*2=800.

פורסם

כי הם לא טובים כמו הDDR

הם מאוד מאוד יקרים

וההתעלמות היא לא באתר הזה, היא ברוב העולם.

*תעשה חיפוש

דודי, זה ממש לא נכון שצריך לקנות שני סטיקים בשביל שהRDRAM יעבוד.

פורסם

הם אולי יותר מהירים אבל הם פי שתיים יותר יקרים ככה שזה לא ממש שווה כשיש לך את הביצועים המצויינים של ddr

וכבר באמת לא מוכרים יותר מחשבים עם RDRAM

פורסם
  • מחבר

כי הם כבר מתים

אף אחד לא מייצר לוחות שתומכים בהם ולא יודע אם בכלל עדיין מיצרים אותם (מניח שכן)

לפי מה שהבנתי התזמונים שלהם היו גרועים לעומת הDDR והמחיר מאוד גבוהה ככה שהם בכלל לא שווים

אין מצב ,הזכרונות האלה עובדים במהירות של 800MHZ-1066MHZ-הרבה יותר מהיר מה DDR400!,לייש כאלה והם פשןט תותחי עבודה,לשכן שלי יש מחשב עם מעבד יותר מהיר עם זכרון DDR400 והמחשב שלי יותר מהיר משלו בגלל הזכרונות האלו!
פורסם

כי הם לא טובים כמו הDDR

הם מאוד מאוד יקרים

וההתעלמות היא לא באתר הזה, היא ברוב העולם.

*תעשה חיפוש

דודי, זה ממש לא נכון שצריך לקנות שני סטיקים בשביל שהRDRAM יעבוד.

אז כנראה חבר שלי שהסביר לי את צורת העבודה של הזכרונות טעה.. ובילבל אותי.

*שאלה: אז למה בעצם הזכרונות האלה יקרים?

פורסם

מצטער לאמר לך אבל ה RDRAM הכי מהיר שיש עובד ב 533 MHZ וDUAL DDR 400 עובד ב 800 MHZ אז זה יותר מהר

חוץ מזה RDRAM זה פטנט של חברת RAMBUS והם לוקחים מחירים כל כך גבוהים על שימוש בהם שזה הסיבה שזה זכרון מת

אני לא יודע מה איתך אבל אני לא צוכן לשלם 800 שקל ל256 MB כשאני יכול לקנות DDR בפחות כסף ולקבל יותר ביצועים

עריכה: לקח לי הרבה זמן לרשום את התגובה כי בדקתי מחירים בדרך אז בתשובה לכל מי שטוען ש RDRAM יותר מהיר:

RDRAM עובד ב 1066 MHZ ב32 ביט DUAL DDR 400 עובד ב 400 MHZ ב 128 ביט

חישוב קצר מעלה ש DDR מעביר פי 4 מידע בכל מחזור שעון ויש לו קצת פחות מחצי מחזורי השעון בשניה מ RDRAM

ואם משווים ביט לביט אז יוצא ככה: הבאס של פנטיום 4 הוא 64 ביט ולכן RDRAM הוא בעצם 533 MHZ ב 64 ביט

ו DUAL DDR 400 הוא בעצם 800 MHZ ב 64 ביט

פורסם

*הם יקרים רק בגלל תהליך הייצור שלהם

פורסם
  • מחבר

מצטער לאמר לך אבל ה RDRAM הכי מהיר שיש עובד ב 533 MHZ וDUAL DDR 400 עובד ב 800 MHZ אז זה יותר מהר

חוץ מזה RDRAM זה פטנט של חברת RAMBUS והם לוקחים מחירים כל כך גבוהים על שימוש בהם שזה הסיבה שזה זכרון מת

אני לא יודע מה איתך אבל אני לא צוכן לשלם 800 שקל ל256 MB כשאני יכול לקנות DDR בפחות כסף ולקבל יותר ביצועים

בKSP מוכרים זכרונות RD0RAM במהירות של 1066MHZ במחיר של 600 שקל ל 256 MB -משתלם לא ? וחוץ מזה תיכנס לאתר של SAMSUNG העולמי ותראה שהזכרונות האלו עובדים על 1066MHZ!!!
פורסם

עכשיו בקיצור להכל - רוב האנשים לא רוצים את הזכרונות האלה לא בגלל שהם גרועים אלא שזה לא שווה במחירים כאלה!!

פורסם
  • מחבר

בKSP מוכרים זכרונות RD0RAM במהירות של 1066MHZ במחיר של 600 שקל ל 256 MB -משתלם לא ? וחוץ מזה תיכנס לאתר של SAMSUNG העולמי ותראה שהזכרונות האלו עובדים על 1066MHZ!!! ,זה נכון שתהליך הייצור הוא הגורם למחיר היקר אבל לי נראה שזה שווה כל גרוש מנסיון!

פורסם

תקרא את העריכה להודעה שלי ואם אתה לא מאמין תבדוק באותו אתר כמה ביט הם ואם אתה עדיין לא מאמין אני אביא הוכחות

פורסם

זה לא ממש משנה כי כבר אין כמעט חנויות שמוכרות את זה(הם הבינו שזה בכלל לא שווה)

פורסם

1. יש עכשיו זכרונות DDR 500 לכל מי שרוצה לעבוד ב1000MHZ.

2. לא מייצרים יותר לוחות וצ'יפסטים שתומכים בזיכרון הזה.

3. הוא יקר מאוד

4. החברה שמייצרת את RDRAM עובדת על זכרונות חדשים כרגע, שאמורים להוות פריצת דרך בזיכרונות.

למידע יותר מדוייק יש לחפש את הכתבה שהיתה על זה באתר לפני מספר חודשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים