עבור לתוכן

עזרה בהזמנת נייד מהאתר של DELL

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה,

אני רוצה להזמין מהאתר של DELL את הנייד Stodio XPS 16 i7 ולשלוח אותו לכתובת של חבר בארה"ב עכשיו יש לי כמה שאלות:

1. האם בפרטי המשלוח אני יכול לרשום את השם שלי או שאני צריך לרשום את השם של מי שגר בכתובת ( כי הבנתי שצריך אחר כך לבצע העברת בעלות או משהו כזה ומי שאני שולח אליו אך המחשב זה לא מישהו שאני כל כך מכיר אלא חבר שלי נוסע לכתובת הזאת ולכן אני לא רוצה לשגע את בעל הכתובת אחר כך בהעברת בעלות).

2. לגבי שנות אחריות האם מישהו פה יודע איך זה הולך מבחינת האחריות בארץ? האם השנות אחריות שרשום באתר של ארה"ב זה אותם שנות אחריות שיש לי בישראל? או שצריך להוסיף כסף? פרטים בבקשה אם מישהו יודע.

3. לגבי החיבור לחשמל בארץ, מה נהוג לעשות כדי להתאים את החיבור לארץ? כבל אחר? שנאי?

זהו בעיקרון, אם יש מישהו שהזמין דרך האתר של DELL ארה"ב ויש לו משהו שהוא חושב שכדאי לי לדעת אני אשמח אם תגידו.

תודה ושבת שלום!

פורסם

תרשום את השם שלך. אלא אם כן צויין אחרת האחריות היא לא בינ"ל. יש אחריות מורחבת בתוספת תשלום שהיא בינ"ל.

חיבור לחשמל - מתאם פלסטיק פשוט שעולה כמה שקלים בודדים... הספק הוא 110-220 וולט כך שאין בעייה.

פורסם

שלום malren,

1. מנסיון, עדיף לסגור איתם טלפונית את הכל.

חבר שלי קנה מ-Best Buy נייד של Dell. הוא שילם על שמו ובפרטי המשלוח כתב את שם החבר שהיה אמור להביא את הנייד לארץ.

לאחר מספר ימים הוא קיבל הודעה על ביטול העסקה בשל בעיות תאימות בפרטי ההזמנה.

לאחר מכן, הוא ביצע את כל תהליך ההזמנה בטלפון והבהיר שהוא משלם אבל החבילה נאספת על ידי אדם אחר.

2. עדיף לוודא במהלך השיחה הטלפונית אם האחריות היא בינלאומית.

כשאתה מקבל את הנייד, בדוק כי מוגדרת לך אחריות בינלאומית אצל Dell בארה"ב. לאחר מכן, צור קשר עם Dell בארץ וודא כי האחריות קיימת. כך תמנע מבעיות במקרה ותצטרך אותם.

3. לגבי החשמל בארץ, עדיף לא להשתמש במתאם. למרות שזה עובד לרוב, קיימים מקרים בהם הוא מפיל את החשמל ואפילו עלול להרוס את הנייד.

גש לחנות הקרובה אלייך ופנק את הבייבי החדש שלך בכבל היוצא מהמטען ומתחבר לחשמל (נקרא כבל מיקי מאוס).

קיימים שני סוגים:

א. רגיל, מחירו כ-30 ש"ח.

ב. 3HOL שצורתו שונה במקצת (מתאים לכבל המקורי של מחשבי Dell), מחירו כ-70 ש"ח.

תתחדש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים