פורסם 2010 במרץ 515 שנים אז קניתי גריז טרמי של Zalman STG-1 מאייבורי ב40ש"ח, ולא מספיק שהקופסא מניאטורית, היא מגיע חצי ריקה, זה תקין?
פורסם 2010 במרץ 515 שנים חצי ריקה ? ברמה שרואים את זה מבחוץ ?בכל מקרה אתה אמור לקבל מיכל מלא..לא עד אפס מקום אבל בהחלט מלא ולא חצי..
פורסם 2010 במרץ 515 שנים מחבר חצי ריקה ? ברמה שרואים את זה מבחוץ ?בכל מקרה אתה אמור לקבל מיכל מלא..לא עד אפס מקום אבל בהחלט מלא ולא חצי..רואים דיי בבירור שהיא חצי ריקה...
פורסם 2010 במרץ 515 שנים אם תעלה תמונה יוכלו להגיד לך האם זה תקין או לא...סביר להניח שבקלות תוכל להתלונן ולהחליף את המיכל אם אתה צודק, אבל אל תשכח שגם ככה אתה צריך כמות זעומה... ככה שלא נפגעת גם אם הם ייצאו חארות ולא יחליפו...
פורסם 2010 במרץ 815 שנים מחבר עידכון- אז לאחר שהלכתי לאייבורי להתלונן, הם טענו שככה זה אמור להגיע, אני מעלה תמונה לשיפוטכם.. לי זה כבר לא יעזור כי אני לא הולך לשם שוב, אבל לאנשים שירצו לרכוש בעתיד שידעו מהעובדה הזו..אגב, כמו שניתן לראות בתמונה, אולי בחמישית מהאריזה באמת יש גריז[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 815 שנים מחבר איזו חוצפה ! זה ממש ריק.ביקשת לראות אריזה נוספת בשביל להשוות ?ביקשתי, הוא טען שאין במלאי, שתבין זה היה ויכוח של כ25 דקות, שעבר מהמוכר, לאחראי מאחורה, ולטכנאים בפניםהוא התיש אותי ובסוף טען שאין במלאי ואם אני רוצה להמתין עוד שעה מגיעה סחורה, כמובן שוויתרתי...אני את הטעות עשיתי, מקווה שאחרים ילמדו לבדוק בחנות פעם הבאה...
פורסם 2010 במרץ 915 שנים מחבר מעניין אותי אם יש פה מישהו שרכש את המשחה הנ"ל ויודע בוודאות שהיא לא אמורה לבוא 3/4 ריקה...?
פורסם 2010 במרץ 915 שנים ולא כתוב על בקבוק כמה יש ? יש שמה 0.1 oz שזה בערך 3.5 גרם של משחה וזה בטח לא יהיה מלא.......
פורסם 2010 במרץ 915 שנים מחבר ולא כתוב על בקבוק כמה יש ? יש שמה 0.1 oz שזה בערך 3.5 גרם של משחה וזה בטח לא יהיה מלא.......רק על הקופסא רשום 3.5 גרםמלא אני בטוח שזה לא יהיה, אבל רבע מלא? לא הגיוני בעליל...
פורסם 2010 במרץ 915 שנים 0.1 fl OZ זה טיפה יותר מחצי כפית... כדי לסדר לך את הגדלים. אם זה מה שכתוב...
פורסם 2010 במרץ 915 שנים המשחה הגיע בקרטון סגור כזה ארוך ?http://www.quietpc.com/files/images/products/zm-stg1.jpg כמו פה ?כי בזמנו כשאני קניתי אותה, הגיע כמעט מלא, יכול להיות שהשתמשו בשלך.
פורסם 2010 במרץ 915 שנים לא יודע מה איתכם אבל פעמיים קניתי את המשחה הזאת , פעם אצל פנדה ופעם אצל חנות אחרת לא זוכר אבל בשתיהם קיבלתי כמו פותח האשכול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.