פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים שלום!יש לי מחשב חדש עם לוח של gigabyte שתומך ב dual ddr יש לי שתי זכרונות של 256mb כל אחד (512 ביחד)כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהוא סופר את הזיכרון הוא כותב: memory rans at single chanel השאלה שלי היא למה זה לא עובד ב dual chanel והאם אפשר לעשות משהו כדי שזה יעבוד ככה
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים שמת כל כרטיס בקבוצה אחרת של סלוטים או ששמת אותם צמודים?חוברת הוראות?דגם של הלוח?
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים מחבר הדגם של הלוח הוא GA 8IPE1000MK של gigabyte וכתוב על הקופסא והחוברת שהוא תומך ב dual channel ddr 400כשפתחתי את המחשב ראיתי ששני הכרטיסים צמודים אבל את המחשב הרכיב טכנאי יכול להיות שהוא טעה?ואם כן מה אני צריך לעשות?
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים גם כן טכנאי ! תעביר את הסטיק השני לחריץ הבא . (ששני הסטיקים יהיו על החריץ הכתום) .
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים מחבר אוקי, תודה על העזרהאז לפי מה שהבנתי הזכרונות לא צריכים להיות צמודיםיש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מעביר אותם? צריך פשוט להוציא אחד ולהעביר אותו?והשאלה שהכי מעניינת אותי היא אם אני ארגיש הבדל בביצועים? והאם צריך להתקין את windows מחדש?
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים פשוט להעביר, אין צורך להתקין את חלונות מחדש.אם אני לא טועה אמור להיות כתוב לך כאשר תפעיל את המחשב שה Dual עובד.אתה תרגיש הבדל, בעיקר בישומים גרפים ומשחקים כבדים.
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים מחבר אוקי תודה העברתי ועכשיו זה מזוהה כ dual בהפעלה של windows לא ראיתי שינויים אבל לפחות עכשיו ה dual פועל
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים הדואל עושה הבדל במיוחד עם יש לך מעבד של פנטיום עם 800 FSB ושני זכרונות DDR400אם יש לך אטלון אז השיפור הוא זניח
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים זה כן עוזר בAMD אם המעבד והזכרונות עובדים בSYNC, כלומר באותה מהירות.עוזר בטיפה טיפה טיפה (היה לי שיפור של אחוז אחד בביצועים..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.