עבור לתוכן

האם אני צריך לפרמט ל WIN 7 64 BIT

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי הוא

D CPU 3.41 GHZ

4 GIGA RAM

GT 9800 512 MB

העניין הוא שיש לי WIN 7 עכשיו וזה 32 BIT,קניתי לי עוד זכרון ראם,ויש לי 4 גיגה ראם עכשיו,האם אני צריך לפרמט ל 64 BIT?

פורסם

אני לא מבין את המונח "לפרמט ל..." בהקשר הזה. יש שלוש צורות להתקין מערכת הפעלה מחדש:

1. לפרמט את כל הכונן הקשיח (או לפחות המחיצה המתאימה), ואז להתקין מערכת הפעלה חדשה. בצורה כזו תאבד את כל המידע על הכונן.

2. להתקין "עותק נקי" של מערכת ההפעלה החדשה, באופן ש"דורס" את ההתקנה הישנה. בצורה זו כל המידע (פרט למערכת ההפעלה הישנה) נשמר, אבל סביר שכל תוכנה שדורשת התקנה לא תעבוד ללא התקנה מחדש.

3. להתקין מערכת הפעלה על ההתקנה הישנה, באופן ששומר על כל ההגדרות ולרוב לא תאלץ להתקין כלום מחדש (אולי דרייברים, לפעמים).

כשמתקינים מערכת 64 ביט על מערכת 32 ביט, האופציה האחרונה אינה זמינה (כמו גם בהרבה מקרים אחרים), שכן היא דורשת להריץ את ההתקנה החדשה מתוך מערכת ההפעלה הישנה, פעולה שאינה אפשרית כי ההתקנה החדשה היא בעצמה תוכנת 64 ביט שלא תרוץ על מערכת הפעלה 32 ביט. שים לב עם זאת ששתי האופציות הראשונות עדיין זמינות, מה שאומר שאינך חייב בהכרח לפרמט את כל הכונן.

פורסם
  • מחבר

עכשיו כשיש לי 4 גיגה ראם,אני צריך לעבור ל64 ביט או להשאר עם 32 ביט?

פורסם

כל עוד אין לך איזה תוכנה עתיקה שאתה חייב בשביל העבודה, אין סיבה לא לעבור.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהבנתם את השאלה שלי,אני לא רוצה לעבור,אבל בגלל שיש לי 4 גיגה ראם, אני רוצה להשאר אם 32 ביט,האם וינדווס ינצל את מלאו ה 4 גיגה ראם האלו?על 32 ביט?!

פורסם

למה שלא תעשה את המינימום האפשרי של "שעורי הבית" ותקרא את הסטיקי?

פורסם
  • מחבר

למה שלא תעשה את המינימום האפשרי של "שעורי הבית" ותקרא את הסטיקי?

למה שלא תסתום את הפה ואל תגיב לי בדיון,כי התשובות שלך לא רלוונטיות ואתה לא עוזר לי בשיט,טרול אחד!

פורסם

ג.יפית, אני מציע לך בחום להרגיע ולמתן את צורת הדיבור שלך.

יש לך סטיקי שלם בנושא שתוכל לעיין בו ולהתרשם מהניסיון ומהדעות של אנשים אחרים.

מערכת הפעלה 32ביט תתן לך לנצל ~3.2GB של RAM. אם זה לא ממש מפריע לך אז תישאר איתה.

אם אתה מעוניין בהתקנת מערכת 64ביט יהיה צורך בהתקנה מ scratch.

הדיון ננעל פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים