עבור לתוכן

מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך עד ~2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן להחליף את הרכיבים הישנים...

-יש לי כבר 2 גיגה DDR2 , כוננים וכל שאר הדברים שאני צריך. אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון על מה שכבר יש לי.

-יש לי גם ספק כח Thermaltake TR2-RX450PP בהספק של 450W. אם המפרט דורש ספק כח יותר חזק, אפשר להוסיף במסגרת התקציב.

אני רוצה בבקשה מפרט חזק במחיר הזה, במיוחד למשחקים כולל הכבדים שבהם.

תודה,

אורן

פורסם

איזה מסך יש לך?

האם הזיכרון הוא בסטיק בודד/2 סטיקים של 1G כל אחד?

פורסם
  • מחבר

מסך - Samsung 2253BW

זיכרון - סטיק של ג'יגה + 2 סטיקים של 512

פורסם

האם הזיכרון הוא בסטיק בודד/2 סטיקים של 1G כל אחד?

זה לא רלוונטי. עדיף לו לקנות שילוש חדש עם זיכרונות חדשים (פלטפורמה עדכנית). אם הוא רוצה אז הוא יכול למכור את ה-DDR2 שיש לו.

זה יהיה כ"כ חבל אם הוא יקנה לוח LGA775 או AM2+ רק בגלל שיש לו כבר זיכרונות.

המלצה-

Phenom II X4 965

Gigabyte GA-770TA-UD3

או

Intel Core i5 750

P55/H55 כלשהו בכ-500-600 שקלים שמתאים לצרכים שלך

וכמובן עם 2X2GB DDR3 1333/1600hz. במקרה של פלטפורמת הלינפילד- שהמתח לא יעבור 1.65V.

פורסם
  • מחבר

אני פתוח להצעות ושינויים בנושא! ואני באמת מתכוון למכור את הרכיבים המיותרים [br]פורסם בתאריך: 4.03.2010 בשעה 11:35:37

תודה על ההמלצה, יש איזשהו יתרון לאינטל או AMD בנושא המעבד? ואפשר גם המלצה לכרטיס מסך בבקשה?
פורסם

שכחתי שיש גם כרטיס מסך, המלצתי לך על שילוש ב-2000 שקלים ונשארים רק 500 לכ. מסך :hat:

אז נגיד.. 770TA-UD3 עם 2GB זיכרון DDR3.. זה 800 שקלים. עוד 500 שקלים ל-Athlon II X4 620..

ונותר תקציב של 1200 שקלים לכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

המעבד לא יהיה צוואר בקבוק במקרה כזה? ונגיד אני לוקח 4 גיגה זיכרון ונשארו לי עוד 900~ לכרטיס מסך, איזה לקחת והאם אצטרך גם לשדרג ספק כח?

פורסם

בשום אופן. מעבד יותר חזק -או- כרטיס מסך יותר חזק, לא צריך יותר זיכרון.

זו בסה"כ מערכת גיימינג ואלא אם כן אתה באמת מעמיס על הזיכרון אז לא תרגיש בהבדל בין 2GB ל-4GB. מה גם שתמיד אפשר להוסיף עוד מודולי זיכרון, שלא כמו במעבד/כ.מסך שצריך להחליף לגמרי את הרכיב.

פורסם
  • מחבר

סבבה

ונגיד אני לוקח כרטיס מסך HD5770, הספק יחזיק? פשוט גם יש לי 4 כוננים קשיחים וצורב..

ובכלל מה אתה אומר על הכרטיס מסך?

פורסם

יחזיק, כרטיס מסך טוב. כנראה עדיף להמתין ל5830..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים