פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אהלן,לפני מספר חודשים קניתי מחשב (ראה מפרט)...בימים האחרונים, מדי פעם בהחלפת משתמשים בווינדואס או סתם בפעולות אקראיות,מבצע המחשב קולות של טחינה ו"נתקע" לשנייה שתיים, ואז ממשיך כרגיל...יכול להיות שזה סתם ליכלוך שנתקע במשו ואני צריך לנקות?או שמשו בחומרה נדפק?מחכה לתשובות.תודהיונתן.
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אם כל המחשב נתקע , סיכוי גבוה מאוד שזה מגיע מההארדיסק .במקרה זה , תממש מיידית את האחריות .
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים מחבר התדירות גוברת וזה נהיה ממש מעצבן!מה אפשר לנסות חוץ ומלקפוץ ו"להאשים" את ההארד דיסק?אפשר לנסות משו לבד?תודה
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אתה יכול להתחיל לגבות את כל המידע שיש לך על הדיסק הקשיח.כמו כן, תוריד מאתר החברה (איזו חברה הכונן, דרך אגב?) תוכנת דיאגנוסטיקה לכונן הקשיח ותריץ אותה.
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים מחבר טוב, כנראה שאני באמת יתחיל לגבות... \: הכונן הוא WD 80GB 7200RPM 8MB Cache Special Version אם תוכל לתת לי כתובת ישירה למה שכתבת להוריד, והסבר יותר מפורט על מה זה אני אשמח. ותודה
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים http://support.wdc.com/download/#diagutilsתוריד את DLG Diagnostic; התוכנה תיצור דיסקט בוט שאיתו אתה צריך להפעיל את המחשב והתוכנה תעלה ממנו ותסרוק את הכונן הקשיח שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.