פורסם 2010 במרץ 315 שנים מבקש עזרה בבחירת כרטיס טלוויזיה למחשב תומך WIN7 32BIT (באופן מלא!) לחיבור של ממיר הוט.תקציב: 400 שקל.אם אפשר שיכלול כמה שיותר יציאות איכותיות כדי שהתצוגה תיהיה טובה.תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2010 במרץ 415 שנים אתה יכול לקנות כרטיס טלוויזיה.או שתקנה קופסא שממירה את החיבור לDVI או לוכדת את התמונה ומשדרת למחשב דרך USB עם תוכנה.או לקנות מסך עם כניסת RCA ואפילו PIP כמו הDELL למניהם (יש לי שניים כאלה בגדלים 24 ו22).תחשוב מה הם הצרכים שלך כיום ומה יהיו בעתיד.לא תמיד כרטיס טלוויזיה זה הפתרון הכי טוב.
פורסם 2010 במרץ 415 שנים מחבר בשבילי האפשרויות הכי טובות זה כרטיס מסך או קופסא כזאת כמו שאמרת כי טלוויזיה זה יקר לי עכשיו ואני לא עומד לקנות.אז הייתי רוצה לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה טוב או לקופסא חיצונית טובה שיוכלו להתחבר לממיר ולמחשב (עם חיבור איכותי ככל האפשר) כדי שאני אוכל לראות טלוויזיה במחשב.כמו שכתבתי, חשוב מאוד שאותו כרטיס/קופסא חיצונית יתמכו בWIN7 32 BIT באופן מלא.
פורסם 2010 במרץ 415 שנים http://ivory.co.il/product.asp?productid=4858&CatCode=359זה יעשה את העבודה.זול יחסית, יש לו כניסות RCA לממיר, תומך בWIN7, ומגיע עם שלט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.