עבור לתוכן

חשיבות המגבר??

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

מדיון בפורום הבנתי שכל סט של רמקולים יעודיים למחשב דוגמת אלטק לנסינג,הרמן קרדון סאונדסטיקס 2,לא ישתוו לעולם למגבר וצמד רמקולים רצפתיים.

מצאתי ביד 2 2 רמקולים רצפתיים של אינפיניטי במחיר מגוחך של 300 שקל אמנם רק עם 2 אלמנטים אבל עדיין ,מציאה.

2 שאלות לי אליכם:

1.האם סט של 2 רמקולים כאלה(אין לי את הדגם) של אינפיניטי ,רצפתיים עם 2 אלמנטים בכל אחד+טוויטר עדיפים על מערכת למחשב של קריאטיב ,לוגיטק וכו'

במחיר של 1200 שקל.

2.מגבר,אני יודע שהוא מגביר את המתח ועקב כך הזרם (עזבו להיכנס לחשמל יש לי מספיק באוניברסיטה)אבל מה הוא עושה עוד?האם הוא מהווה ככרטיס קול?

כלומר מעביר אות נקי יותר,מעבד את האות שמתקבל אליו?

אני רוצה לציין ששימוש המערכת היא רק למוזיקה ,לא מענין אותי משחקים ואני סטודנט לכן לא יכול להוציא אלפי שקלים לפחות כרגע על רמקולים

תודה רבה

פורסם

לינק ליד2 יעזור.

1. רוב הסיכויים שכן אבל זה תלוי ברמקול.

2. המגבר מגביר את האות שמגיע אליו, רוב רובם של המגברים "צובעים" את הסאונד ומעניקים לו גוון שונה. ישנם מגברים משולבים טיונר רדיו (ואז הם נקראים רסיברים). חלקם גם כוללים פרוססורים למיניהם (DTS, DD) ואז אפשר לחבר אליו כבל אופטי ישירות ולקבל סראונד.

יש כאן מציאה משתלמת ביותר לזוג רצפתיים של Wharfedale במחיר מצחיק. כדאי לך מאוד לבדוק אותם: http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3004042&Code=e5194f7445ecf219036235eb978d0464

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים