פורסם 2010 במרץ 315 שנים איזה מבין כרטיסי המסך האלה עדיפים? והאם הHD 5770 Heatpipe Fan שווה את ה50 ש''ח הפרש ???
פורסם 2010 במרץ 315 שנים זה אותו כרטיס אין הבדלההבדל הוא במאוור עצמו של הכרטיס ולא בכרטיס.שום הבדל מבחינת הגרפיקהגם אני התלבטתי בין הגרסה החדשה והישנה של HD5770 אבל הלכתי על הישנה כי יש לה קירור יותר טוב , זה יותר זול וגם נראה הרבה יותר יפה ת הגרסה החדשה מכוערת!.פשוט עשו גירסה חדשה כדי להוזיל עלויות מוצר.
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מבחינת אפקטיביות גוף הקירור של ספיר:Vapor-X > Heatpipe Edition > Reference > New Editionהכרטיס עצמו הכל אותו דבר, למעט ה Vapor שמגיע עם אוברקלוק מהקופסא
פורסם 2010 במרץ 415 שנים אם אתה רוצה להשקיע בו 50 שקל יותר אז בכיףהוא נראה יותר טוב והקרור שלו יותר טוב שוב , אין הבדל מבחינת ביצועים זה רק סיפור של קירור יותר טוב ..
פורסם 2010 במרץ 415 שנים מבחינת אפקטיביות גוף הקירור של ספיר:Vapor-X > Heatpipe Edition > Reference > New Editionהכרטיס עצמו הכל אותו דבר, למעט ה Vapor שמגיע עם אוברקלוק מהקופסאה- VAPOR-X לא מגיע ב- OC מהמפעל של SAPPHIREהגירסה שמגיעה ב- OC מהמפעל היא גירסת ה- TOXIC, שגם המתח של הכרטיס שם גדול ב- 7%.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים ה- VAPOR-X לא מגיע ב- OC מהמפעל של SAPPHIRE הגירסה שמגיעה ב- OC מהמפעל היא גירסת ה- TOXIC, שגם המתח של הכרטיס שם גדול ב- 7%.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים צודק 100%, אני לא מעודכן. אם כי ה- OC שבוצע הוא העלאה של ה- CORE CLOCK בלבד ב- 10Mhz, שזה כמעט כלום : ואגב, עשית לי חשק לאחד כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.