עבור לתוכן

האם המערכת הזאת שווה קניה?

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז קודם כל

אני חייל משוחרר, ולא מחפש כרגע דברים מפוצצים

אבל אשמח לשים בסלון מערכת קולנוע נחמדה

השאלה אם הדבר הזה הוא צעצוע ובזבוז כסף אחד גדול

או שהוא יכול לספק אותי לשנה שנתיים הקרובות כמערכת ממוצעת?

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733624&came=519

לחבר אותה למחשב ולטלויזיה ולקבל חווית סאונד יותר איכותית מרמקולים של טלויזיה בלבד...

שווה?

תודה רבה

פורסם

המחיר נמוך, אך המחיר במקרה זה גם משקף את האיכות הירודה של הסט הזה, הרסיבר גרוע, הרמקולים לא מציאה גדולה (בלשון עדינה) והנגן DVD מהפשוטים שיש.

סה"כ סט סיני זול וגרוע.

אך אם אתה מלכתחילה מחפש משהו זול וזמני אז אולי זה יתאים לך.

פורסם

לדעתי בזבוז כסף.

פורסם

א. אם אין לך כסף, אין לך את הפריבילגיה לקנות דברים זולים ולא איכותיים. המערכת הזאת לא איכותית בכל רמ"ח איבריה.

ב. אם אין לך כסף, תוותר על מערכת "היקפית" ותשקיע במערכת סטריאו בלבד. עדיפים (בהרבה) 2 ערוצים טובים מ-5 גרועים.

ג. ב-600 ש"ח אתה כבר יכול למצוא שילובים סבירים בשוק המשומשים (רסיבר סטריאו + 2 רמקולים).

כל האמור מעלה מבוסס על הניסיון שלי - אבא שלי התעקש (פעמיים) לרכוש מערכת רמקולים דומה לנ"ל, אלוהים ישמור על אוזני המאזינים. בהתחלה אתה מתלהב מהסאונד "הגדול" וה-"היקפי" שבהחלט עדיף על זה של הטלויזיה (לא חוכמה ד"א), מהר מאוד אתה מגלה שמדובר בסאונד מנופח, עלוב ולא מדויק. הרמקולים רוטטים במרץ עם הבסים ותחומי תדרים שלמים לפעמים פשוט "נעלמים".

יש לי היום מערכת 2.0 למחשב (קריאטיב T20 שעולה 600 ש"ח) שלמרות שתי היחידות הצנומות שלה נשמעת הרבה יותר טוב מקופסאות הרעש "ההיקפיות". לאחרונה גם קיבלתי מגבר מרנץ מיושן (יש מקבילים בשוק יד שניה בתחום 300-600 ש"ח) שעולה משמעותית על רסיבר 5.1 של JVC שהיה לי לפניו (אאל"ט RX-5032), שהוא בתורו עדיף על הבדיחה הזאת עם המדבקה של prosound עליה.

פורסם

לי היה דגם דומה ל- JVC הנ"ל - RX-5022 וסבלתי מכל רגע של השימוש בו, אז תאר לעצמך שימוש במשהו נחות יותר....

שדרגתי לרסיבר ק"ב של פיוניר מדגם 714, ולאחרונה גם את הרמקולים ועכשיו אני נהנה לשבת בסלון ולצפות בסרטים ואפילו את ה- PS2 חיברתי בחיבור אופטי לרסיבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים