פורסם 2010 במרץ 215 שנים אהלן חברים, נהרסו לי האוזניות שברשותי Equation RP-21, ובעקבות הנ"ל אני מתכוון לרכוש סנהייזר HD555. עקב עליית המדרגה מRP21[ישנה עליית מדרגה?] החלטתי לצ'פר את עצמי\את האוזניות בכרטיס קול חדש ולא on board. איזה כרטיס קול מומלץ? אוד'יג'י? creative xtreme? או אסוס D1? ראיתי את D2 אבל המחיר שלו ממש יקר לי, 700 ואפילו ראיתי ב1000 :-\ התקציב שלי הוא עד D1 ולא מעבר. אז יש משהו טוב ממנו או עדיף עליו ביחס למחיר? תודה
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר לאילו מטרות ?בתור מחזיק D1 אוכל לומר שהוא מצוין אבל תלוי לאילו מטרותלמטרות מוזיקה [אלקטרונית\רוק] וסרטים.חשבת בכלל על DAC? לדעתי עדיף.לא חשבתי.אבל זה לא מצריך בכל מקרה כרטיס קול טוב? או שDAC במחיר של עד 400 שיתחבר לכרטיס קול on board יהווה אופציה טובה יותר מכרטיס קול נניח כמו D1?
פורסם 2010 במרץ 315 שנים הD1 הוא בהחלט אפשרות טובה בכל מקרה.DAC יכול לבוא בחשבון במקרים מסויימים.תזכור שDAC תמיד יוציא אות של 2 ערוצים ולא יותר.חפש uDAC בגוגל. מוצר מעניין שתופס תאוצה וגם מחזיק יבואן קטן בארץ.
פורסם 2010 במרץ 415 שנים לא ממליץ על DAC. אומנם הוא מתאים במידה ומדובר רק על מוזיקה של סטריאו, אבל אין לרובם יציאת אוזניות. אלה שיש להם יציאת אוזניות היא ביזיון כמעט תמיד, וזה יפריע עם ה-HD555. ה-D1 נראה לי הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה.
פורסם 2010 במרץ 415 שנים מחבר תודה אנטולי נכון לעכשיו אני קצת לחוץ בכסף, קרו כמה דברים שחשובים יותר מכרטיס קול\אוזניות. אבל החלטתי לרכוש את הצמד הבא כשיתאפשר לי: HD555\HD515 + Asus D1 תודה לכולם על העזרה
פורסם 2010 במרץ 415 שנים אם יש לך אפשרות להזמין מי חו"ל הייתי ממליץ לך על AuzenTech Bravura X-Fi 7.1 שיעלה בסביבות ה-450-500 שקל כולל מישלוח+ הכרטיס משולב עם מגבר אוזניות בעל מעגל עצמאי , כניסת 1/4 ואפשרות להחלפת שבב ההגברה+ אפשרות להחלפת כל שבבי ההגברה של כל הערוציםמיתחרה ראוי נגד ה-ASUS XONAR STX/ST ועולה רק חצי מימנו ותומך ב-7.1 ו-EAX4.0 למישחקים
פורסם 2010 במרץ 515 שנים מחבר היי, מצטער על ההקפצה אבל עלתה לי שאלה חשובה.מה ההבדל בין שני הכרטיסים הבאים:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24_433&products_id=9540http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24_433&products_id=9539האם ההבדל הוא בתמיכה בסראונד בלבד?או שזהו הכרטיס שפעם קראתי עליו שהגיע כשיפור של D1?
פורסם 2010 במרץ 615 שנים הם זהים חוץ מי הבדל אחד:D1 - תומך באפיק PCIDX - תומך באפיק PCI-Eאין פה שום הצדקה לתוספת של כימעט 200 שקל אלה אם כן אין לך כניסות PCI בלוח אם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.