עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס מסך חדש של All in wonder בארה"ב

Featured Replies

פורסם

היי...

עד היום היה לי כרטיס מסך ATI X1900XT שמשלב כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה (בעזרתו אני רואה את המחשב ב-LCD וגם רואה את שידורי YES במחשב).

חברת ATI החליטה שהם לא מוציאים עדכון לכרטיסים האלה ולכן אין תמיכה רשמית ל-Windows 7 ואחרי ההתקנה נותרתי ללא כרטיס מסך ו/או טלוויזיה.. לאחר פרסום הודעה פה לא הצלחתי עדיין לפתור את הבעיה משום שאין פתרון.

הומלץ לי לקנות חדש שיהיה עם directx11 שתומך ב-Windows 7, אז הנני ;D

אני אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך שמשלב את שניהם - All In Wonder שיריץ משחקים בסבבה כמו הכרטיס הנוכחי שלי וגם שאני אוכל לראות Yes במחשב וכמובן להקליט.. טווח מחירים לא ממש ידוע... מקווה שלא יותר מדיי יקר.. כאילו גג 200-250 דולר... אבל אני אשמח מאוד לפחות... אבל כל המלצה בכל מחיר סביר תרשמו שאני אדע.

תודה ענקית !!

פורסם
  • מחבר

היי בוקר טוב !

מנהלים יקרים אני מקווה שזה בסדר להקפיץ את זה אחרי חמישה ימים.

אני אשמח לתגובה ממישהו בעזרה לרכישה של הכרטיס כי הזמן עובר ואני בקרוב חוזר ואני ממש אשמח לחזור עם כרטיס מסך במזוודה.

מודה שוב מקרב ליבי ;)

פורסם

עד כמה שאני יודע שילובים שכאלה כבר לא קיימים (כרטיס מסך וכרטיס טלויזיה בכרטיס אחד). למה שלא תמשיך להשתמש בכרטיס הנוכחי בתור כרטיס מסך ותקנה כרטיס טלויזיה בנפרד?

פורסם
  • מחבר

כי לצערי הרב אפילו אחרי התקנת אינספור דרייברים של XP ויסטה ומה לא זה אפילו לא מזהה לי את הכרטיס ככרטיס מסך בלבד... ככה שבעצם עם Windows 7 הכרטיס שלי הוא כלום מבחינת כרטיס מסך וגם ככרטיס טלוויזיה...

כל כך מגעיל מצד ATI לא להוציא עדכון ולעשות דווקא להמון אנשים בעולם ולא להוציא עדכונים לסדרה שלי ולעוד כמה סדרות טובות.. פשוט גועל נפש מצידם.

פורסם

אם זה המצב, אני יכול להציע רק שני פתרונות: או לקנות כרטיס טלויזיה בנפרד (כ350 ש"ח בארץ) פלוס כרטיס מסך (כרטיס ברמה של הנוכחי שלך יהיה 4650HD DDR3, שיעלה כ300 אבל עדיף יהיה 9600GSO או 4670HD, כ350-400 ש"ח בארץ), או פשוט לחזור לXP...

פורסם
  • מחבר

אני אקח לתשומת ליבי את ההצעה לקנות שני כרטיסים נפרדים.

פשוט מה שמנע ממני את זה - זה הקטע שזה שני כרטיסים ולא אחד.. השאלה כאילו מבחינת המקום במחשב אם זה לא יהווה בלאגן.. כי עד היום היה לי נוח עם כרטיס אחד שוואלה הכרטיס הזה פשוט מעולה וזה מבאס שחבל על הזמן להוציא אותו וככה לא לנצל אותו כי הוא ממש אבל ממש טוב ואני מרוצה ממנו כבר 4 שנים ברוך השם... מילא הוא היה עובד רק ככרטיס מסך בלי ה-VIVO אבל אפילו ככרטיס מסך בלבד הוא לא מתפקד.

פורסם

מה שאני לא מבין לאור המצב זה ההתעקשות על WIN7.

פורסם
  • מחבר

ההתעקשות משום שיש הרבה תגובות אוהדות, חמות, תומכות וממליצות לעבור למערכת הזאת וגם כי די נראה לי הגיע הזמן שאחרי 5-6-7 שנים לא זוכר כבר כמה אני אעבור מה-XP שכבודו במקומו מונח.

פורסם

...ועכשיו תחליט אם זה שווה לך את ה~600-700 שקל שיעלה להחליף את הכרטיס בתחליפים "מודרניים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים