פורסם 2010 במרץ 215 שנים שלוםברצוני להתקין win xp מחדש במחשב (שאי אפשר להפעילו כנראה בגלל שגיאת windows בהפעלה) כאשר אני נכנס לביוס- כדי להגדיר אתחול מדיסק- יש בקשה לסיסמה שאיני יודע אותה. איך אפשר לפתור את הבעייה אם אין ברשותי סיסמה?תודה מראשמשה
פורסם 2010 במרץ 215 שנים אם זה מחשב נייח אתה יכול לאפס את סיסמאת הביוס ע"י הוצאת סוללת הCMOS ל10 דקות והכנסה חזרה. הסוללה נמצאת על הלוח אם:
פורסם 2010 במרץ 215 שנים גם במחשב שולחני איפוס ה BIOS נעשה בצורה דומה.יש צורך לקצר את הרגליות שליד שקע הסוללה.אם תתבונן בציור ליד התושבת האחראית לאיפוס הסוללה (רשום לידה СLR_CMOS)יש להעביר את כיסוי התושבת ל 2 הרגליות הימניות (עיגול ירוק) ולאחר כמה שניות להחזיר ולהלביש את הכיסוי על 2 הרגליות השמאליות כמו קודם (עיגול אדום).[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר תודה על העזרה. אכן הבקשה לסיסמה נעלמה.אך נתקלתי בבעייה אחרת. הקלקתי על bios כדי להגיע ל- boot device priority אך לא מצאתי שם כותר זה.ובעצם איני יודע איך להעביר את boot priority לכונן cdכשאני מקליק על בכותר boot מופיעות הכותרות הבאות:removable deviceide hard driveatapi cd romother boot deviceהאחרון מכיל 4 כותרים:dissablescci boot deviceint 18 deviceמה עושים? איך מגיעים לשינוי boot from cd?תודה רבה מראש!!!משה
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר תודה!!כשאני נכנס לפונקציה זו- ה-cd rom כבר מסומן ומופיע אפילו שם החברה.מה עלי לעשות? זה משגע אותי שבמחשב זה boot from cd לא מופיע.האם אפשר להתקין win בצורה אחרת? ללא boot from cd? אולי מפלופי דיסק?תודה
פורסם 2010 במרץ 315 שנים למה לסבך דברים?מה הדגם של הלוח אם?אם זה לוח של Asus תמיד אפשר להגיע לתפריט boot device ע"י לחיצה על F8.
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר תודה!!זהו שזה מסתבך לי סתם. זה מחשב זני בבית. ישן. איני יודע איזה לוח. רק שנתקעתי ואיני יכול להתקין win ואיני יודע מה לעשות.
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר לוח: asus tusi-mמוזר איך איני יכול למצוא את הפונקציה הנדרשת בכותר: boot
פורסם 2010 במרץ 415 שנים מחבר תודהסוף סוף מצאתי היכן boot from cdהתקנתי win xp אבל אין sound - לא מזהה כרטיס קול. כשברצוני להפעיל mp3 או קובץ מוסיקה אחר - נרשם no deviceמה עושים? תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.