עבור לתוכן

עזרה ברכישת נייד חדש - מחפש בסגנון Latitude E6500

Featured Replies

פורסם

היי, אני מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה או לא.

אני מחפש מסך 15.4/6.

מעבד שיריץ משחקים לא את החדשים ביותר אבל פה ושם PES..

4GB זכרון לא פחות ולא יותר.

כונן קשיח של 250GB.

ננעלתי על המחשב הזה בגלל איכות הבנייה ובכלל הסידרה הזו ממש טובה.

השאלה אם יש משהו יותר טוב שבנוי מאותו סגנון קשיח ויוקרתי באותו איזור מחיר של עד 1100$ (הרכישה תבוצע בארה"ב).

אשמח לקבל המלצות למחשבים או לאישור רכישת המחשב הנוכחי והאם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו במחיר נמוך יותר ממה שמוצע באתר של DELL כי שם הוא הכי זול ובחנויות גדולות לא ממש מוכרים את הסידרה הזאת.

תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

הדבר היחיד שמפריע לי עם המחשב הזה זה שהוא לא נמכר עם המעבדים החדשים ומהירות הזכרון שלו.

אם הייתה אפשרות לשדרג את אלו, זה היה מטורף.

ד"א המחרי שציינת, זה עם הרזולוציה הדיפולטית ועם מ.ה, וחבל, אפשר לשדרג הכל בDELL.com וזה היתרון שמזמינים משם, שווה להשקיע עוד 150$ בדברים שמוסיפים המון למחשב (מסך עם רזולוציה גבוהה יותר, זכרון, HD, אחריות NBD, כרטיס רשת משופר וכו')

פורסם

אין למעבד החדשים משמעותית רצינית:

א. הם יעלו מעט יותר

ב. תלוי באיזה מעבד תקח, הם לא בהכרח יותר מהירים (או בהפרש מאוד קטן)

כמו כן אם תחכה בטח יצא עדכון ל E6500 עם המעבדים החדשים, זה עניין של זמן (כנראה לא מספיק משמעותי, שכן עדיין לא ידוע לי על עדכון לסדרה זו)

פורסם
  • מחבר

הדבר היחיד שמפריע לי עם המחשב הזה זה שהוא לא נמכר עם המעבדים החדשים ומהירות הזכרון שלו.

אם הייתה אפשרות לשדרג את אלו, זה היה מטורף.

ד"א המחרי שציינת, זה עם הרזולוציה הדיפולטית ועם מ.ה, וחבל, אפשר לשדרג הכל בDELL.com וזה היתרון שמזמינים משם, שווה להשקיע עוד 150$ בדברים שמוסיפים המון למחשב (מסך עם רזולוציה גבוהה יותר, זכרון, HD, אחריות NBD, כרטיס רשת משופר וכו')

אממ אני אשמח לעוד הסברים על הודעתך כי לא הכי הבנתי חלק מהדברים וחלק אני אפילו לא מכיר..

זכרון מאה אחוז אני משדרג ל-4, כונן קשיח אני לוקח 250 כי זה הכי הרבה (לא צריך יותר כי גם ככה השימוש שלי מאוד נמוך בגלל שמדיי פעם שאני רואה סרטים/תוכניות אני מעביר את זה דרך DISKONKEY, רואה ומוחק וגם לאחרונה רכשתי כונן קשיח חיצוני של 500GB שהוא ממש קטן וקל שנכנס בכיף לתיק מעטפה של מחשב נייד).

אחריות NBD ? מה זה ?

+ ido2 -

מה הכוונה אם אני אחכה ייצא עדכון.. מה זאת אומרת ? אני פה לחודשיים וחצי-שלוש ואני מת כבר לקנות עכשיו.. חייב מחשב.

לא מזמן כתבתי גם הודעה פה ומנהל הפורום פה כתב שבקרוב ייצאו E6500 עם מסך 15.6.. חדשים יותר.. הרצתי חיפושים בגוגל ולא מצאתי שום איזכור לזה, מידע לגבי זה או תאריך משוער ליציאה וזה הכי מבאס כי אם הייתי יודע איזשהו פרט לגבי הדבר הייתי אולי מחכה אבל הבאסה שהמנהל פה כנראה לא יודע את התאריך המשוער.

(עידו לגבי ההודעה הפרטית ששלחת - לא, תודה, אני פשוט ממש נעול על זה מהסיבה העיקרית שהיא גודל המסך).

ותודה על המענה לשניכם.

פורסם

אתה יכול לבדוק גם את הלנובו T510 במחיר הזה אתה יכול לקנות אותו עם המעבדים החדשים ה- I7/I5

פורסם

שלום,

לי יש נייד של DELL E6400 מחשב ממולץ מאוד

סוללה חזקה שלא נגמרת וביצועים ממש טובים.

בועז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים