עבור לתוכן

לא מצליח להתקין win 7

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להתקין win 7 64 בהתקנה נקיה ובשלב מוקדם הוא קופץ לי עם הודעה על שגיאה 0x80070570. ניסיתי להעתיק את הקבצים לדיסק USB ולהתקין ממנו אבל התופעה חזרה על עצמה. כבר התקנתי בעבר מאותו דיסק שאני מנסה להתקין ממנו אבל מת לי הרד דיסק ואני צריך להתקין מחדש על דיסק חדש.

מה עושים?

תודה.

גלעד

פורסם

יש כמה סיבות לא ממש ממוקדות לגבי הקוד הזה ברשת...

1. תריץ כמה לולאות של memtest ותראה אם אין בעייה עם הזכורנות.

2. תאפס את הביוס ותראה שאתה במקרה לא בOC.

פורסם
  • מחבר

טוב, לא ממש ברור לי איך לעשות את זה. אבלנראה לי כיוון טוב. נזכרתי שלפני כן הוספתי עוד זכרון למחשב, הבוקר הסרתי אותו וניסיתי להתקין שוב, וואלה, ההתקנה מצליחה. השאלה היא איך אני מוסיף את הזכרון הזה בכל זאת. היה לי 4G ואני מוסיף עוד 4G.

פורסם
  • מחבר

זה כבר מתחיל להראות כמו בעיית חומרה.

הרצתי בדיקה על הזכרונות החדשים כשהם מחוברים בחריצים בהם היו הזכרונות הישנים. הכל היה בסדר. כשהוספתי את הזכרונות הישים בחריצים הפנויים memtest מצא מלא בעיות. יכול להיות שזו בעיה בחריצים של לוח האם?

אם כן אז בעסה, אני לא יכול להוסיף זכרון.

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק זה אומר? כשאני מרכיב את הצמד הישן הכל עובד טוב,

כשאני מרכיב את הצמד החדש הכל עובד טוב, כשאני מרכיב את כולם יחד יש בעיות.

כל צמד זכרונות בנפרד עברו את הבדיקה בצורה טובה, כשהם מחוברים לחריצים הצהובים (יש לי ב p5q זוג חריצים צהוב וזוג שחור)

ההגיון שלי אומר שהזכרונות תקינים ושיש בעיה עם החריצים השחורים.

ברור לי שאני לא מבין בזה הרבה אבל נניח שהזכרונות שלי לא תקינים, למה הם עובדים לבד אבל לא יחד?

בכל מקרה, איך אני פותר את זה? הרי לגשת לחנות עם תוצאות תקינות של memtest לא בדיוק יעזור לי.

פורסם
  • מחבר

אלו שאני מכנה ה"ישנים" הם G.Skill F2-800Cl5D, 2X2G

החדשים הם OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK

כרגע רק ה OCZ מחוברים מאחר ולא הצלחתי להפעיל את כולם יחד.

פורסם

אני לא רואה שום סיבה לזה שהם לא שתלבו ,אבל יכול להיות שיש חוסר תאימות כלשהו ביניהם....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים