פורסם 2003 באוקטובר 621 שנים שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לTVיש לי R9000 64 MBהטלוויזיה שבחדר שלי ישנה ורואים בה שחור לבן תיארתי לעצמי שזה בגלל היותה ישנהניסיתי על עוד TV שיש לנו בבית גם יחסית ישנה וגם שחור לבןהיום בשעמום של יום כיפור החלטתי להעלות את המחשב לTV PILOT 29 אינץ' למעלה בתקווה לראות בא כמה סרטיםאך להפתעתי זה גם היה בשחור לבןחשוב לציין שניסיתי כמעט כל דבר שינוי רזולוציות, קצבי ריענון, עומק צבע, אזורים (ניסיתי את כל האזורים).ניסיתי עוד הרבה דברים ושום דבר לא עבד.אז אני צריך עזרה דחוףבתודה גיא.
פורסם 2003 באוקטובר 621 שנים באיזה חיבור אתה משתמש?שחור לבן מצביע על בלבול PAL/NTSC או חיבור לא מתאים.
פורסם 2003 באוקטובר 621 שנים הכרטיס שלך כנראה משדר ב NTSC למרות שאתה משנה את האיזורים, אתה יכול לנסות דרייבר אחר שאולי ישנה את השידור ל PAL או ישנה האפשרות הבלתי סבירה שצריך להזיז ג'אמפר על הכרטיס אבל כבר הרבה שנים לא ראיתי כרטיס עם ג'אמפר כזה.
פורסם 2003 באוקטובר 621 שנים מחבר אני משתמש בכבל שבצד אחד הוא SVIDEO ובצד אחד RCAמפני שאין SVIDEO באף TV בביתי...
פורסם 2003 באוקטובר 621 שנים מחבר איך אני אדע איזה דריבר ישנה את השידור שלואו איך אני אדע אם קיים הג'מפר הזה שדיברת עליו?
פורסם 2003 באוקטובר 621 שנים אני לא יכול לדעת לגבי הג'אמפר, אתה צריך את חוברת ההדרכה של הכרטיס.דרייברים-בודקים ורואיםרוב הסיכויים שיש לטלויזיות כניסת 21 פין (כמו שמשתמשים בשביל ממיר דיגיטלי או קונסולה), יש לזה מתאם SCART שאפשר לחבר דרכו SVIDIO ישירות לטלויזיה (20-30 ש"ח).
פורסם 2003 באוקטובר 621 שנים מחבר דווקא אין לה SCARTיש לה RCA אחד של VIDEO IN ואחד של AUDIO INנ.ב אל תשאלו אם אני בטוח שחיברתי נכון כי הייתה תמונה רק בשחור לבן
פורסם 2003 באוקטובר 621 שנים אני משתמש בכבל שבצד אחד הוא SVIDEO ובצד אחד RCAמפני שאין SVIDEO באף TV בביתי...כבל מקורי מהכרטיס או קנית בנפרד? אצלי המקורי היה בעייתי ועד שהחליפו לי ניסיתי כל מיני מעבירים לא מקוריים - אף אחד לא היה טוב. שתיים היו שחור לבן, אחד נתן צבע אבל היה מרצד. ATI לא ממש עובדים עם מעבירים בגלל איזשהי סטיה מהתקן.בקשר לשיטת שידור - גש למאפיינים של כרטיס המסך, באחת הכרטיסיות של הADVANCED לחץ על סמל הטלויזיה וחפש שם. חלק מטלויזיות מסוגלות להמיר לבד שיטות שידור, צריך רק לתכנת אותם.
פורסם 2003 באוקטובר 721 שנים רוב הסיכויים שזה הכבל תנסה לבדוק עם אחד אחר הייתה לי אותה בעייה וזה גרם לי הרבה מאוד צרות (עד שגיליתי שהוא לא טוב)
פורסם 2003 באוקטובר 821 שנים מחבר הכבל שיש לי כרגע הוא לא המקוריאני ינסה עם כבל אחר תודה לכולםאני יעדכן אתכם אחרי שאני ינסה בייי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.